Žiadne klišé, povieme to narovinu. Zuno predstavuje nový koncept

Online banka Zuno má kampaň na repozicioning značky a uvádza nový kreatívny koncept s redizajnovaným produktom.

 

 

Cieľom novej reklamnej kampane je odlíšiť sa od komunikácie iných bánk a ukázať, že aj banky môžu komunikovať otvorene a transparentne.
Nové spoty si uťahujú z obvyklých klišé v reklamách, ako sú napríklad úspešní ľudia s drahými autami, šťastná rodina, na ktorú z neba padajú peniaze alebo roztomilé zvieratká.

"U nás klišé v reklamách nenájdete. Povieme vám to narovinu," hovorí hlavný hrdina v reklame. Spoty sú zamerané na pôžičku s úrokom 7,9 % pre všetkých riadne splácajúcich.

„Novou kampaňou reagujeme na silný konkurenčný boj bánk. Sme presvedčení, že moderné bankovníctvo má byť založené na atraktívnych produktoch a férovom postoji k zákazníkom. Veríme, že tento komunikačný koncept posilní vnímanie značky Zuno a aj jej produktov," hovorí šéf marketingu banky Bohdan Fedor.

Kampaň začala 17. marca a reklamné spoty bude možné vidieť na TV JOJ a JOJ Plus. Podporia ju tiež online bannery, citylighty vo vybraných mestách, PR a komunikácia na sociálnych sieťach.

Kampaň vytvoril interný tím banky Zuno v spolupráci s agentúrami Gunpowder (kreativita a réžia spotu), Ponyhouse (content marketing) a Black Apple (public relations).