Z Viedne do Bratislavy autobusom už za 1 euro. Pozrite si podrobnosti

„Cestujúci z viedenského letiska sa do Bratislavy dostanú v čase od 6:20 ráno do 0:45 v noci až 37 spojmi. Časy transferov sú do jednej hodiny, čo je menej ako v prípade mnohých svetových metropol a výrazne prospieva ďalšiemu potenciálu rastu návštevnosti Slovenska", povedala Marta Kučerová, generálna riaditeľka Slovenskej agentúry pre cestovný ruch.

Autobusový dopravca Slovak Lines vylepšil spojenie z viedenského letiska do Bratislavy. Medzi týmito zastávkami premáva denne 23 spojov, čo pre zahraničných turistov výrazne zlepšuje dostupnosť hlavného mesta a následne aj Slovenska. Pre cestovateľov, ktorí si zakúpia lístky prostredníctvom internetu www.slovaklines.sk, je k dispozícii aj limitovaný počet jednosmerných cestovných lístkov s cenou už za 1 euro. Súčasťou služieb je aj bezplatné pripojenie na internet cez Wi-Fi na území Slovenska aj Rakúska, denná tlač a spoje sú klimatizované.
Okrem Slovak Lines poskytuje spojenie medzi viedenským letiskom a Bratislavou aj spoločnosť Blaguss. Jej linky premávajú 14-krát denne.
Mnohí návštevníci Slovenka prichádzajú práve cez viedenské letisko, ktoré má veľmi dobré spojenie so svetom a zjednodušuje prístupnosť našej krajiny.