Každý deň nová analýza zápasu

Každý deň nová analýza zápasu

Už od začiatku tohto roka je na portáli o tipovaní betserver.sk každý deň o 8 ráno zverejnená nová analýza vybraného športového zápasu. V ponuke analýz nájdete tie najpopulárnejšie druhy športu. Najčastejšie sa objavujú futbalové a tenisové zápasy, ktorých je počas roka najviac.

Samozrejmosťou sú aj rozbory hokejových, basketbalových či hádzanárskych zápasov. Navštívte stránku a sami sa presvedčte o kvalite jednotlivých analýz.

Analyzuje sa ten NAJ zápas dňa

Stávkarský portál je určený pre všetkých športových fanúšikov, no najmä pre tipérov, ktorí hľadajú čo najviac informácii o konkrétnom stretnutí. Zápasy nie sú vyberané podľa stanoveného kritéria, ide čisto o voľbu autora. V analýzach sa objavuje vždy ten najdôležitejší zápas dňa. Pokiaľ sa hrá zápas Ligy majstrov, MS v hokeji alebo finále prestížneho tenisového turnaja, nad voľbou zápasu nie je potrebné dlho váhať. Nájdete tu takisto množstvo zápasov slovenských tímov, respektíve reprezentantov. Počas jedného kalendárneho roka to znamená 365 kvalitných analýz, vďaka ktorým sa dozviete množstvo užitočných informácií. Každý športový priaznivec si rád pozrie podrobnosti o zápase aby vedel čo od stretnutia môže očakávať.

Viete o každom detaile

V analýzach sa venujeme každému tímu. Kúsok z histórie, aktuálna forma, postavenie v tabuľke, súčasný káder, listina zranených hráčov či štatistika vzájomných zápasov. Sledujte rubriku s analýzami zápasov a neujde vám už žiadny podstatný fakt! V poslednom odseku aj samotný autor naznačí čo od konkrétneho zápasu očakáva.

Samozrejme, občas samotný zápas vyvráti papierové predpoklady naruby, no prevažne spĺňa jeho očakávania. Ako príklad možno uviesť nedávny tenisový zápas Ilya Marchenko – Ivo Karlovič, ktorý bol zverejnený na portáli 13.7. 2015. Autor predpoklad, že zápas bude veľmi vyrovnaný a zrejme budeme svedkami tiebreaku. Nemýlil sa. Zápas nakoniec trval takmer 2,5 hodiny a skončil sa 7:6, 6:7 a 6:4 z pohľadu chorvátskeho servismana.

Okrem pravidelných analýz nájdete na už zmienenom webe aj výborne recenzie stávkových kancelárií a stovky rád a tipov.

Foto: ©Sergey Peterman