Telekom rozširuje ponuku Magenta 1, objednať si ju môžu už aj živnostníci a malé firmy

Telekom rozširuje ponuku Magenta 1, objednať si ju môžu už aj živnostníci a malé firmy

Získať výhodnú kombináciu programov pre celú rodinu je ešte jednoduchšie ako doteraz. Zákazník si pre získanie výhodnej ponuky mobilných služieb môže po novom vytvoriť aj kombinácie s pevnou linkou, podmienkou je rovnako ako doteraz aspoň variant L. Ponuku Magenta 1 odteraz navyše môžu využiť už aj živnostníci a malé firmy.

 

 

Telekom rozširuje 27. augusta 2015 ponuku Magenta 1 – získať výhodnú kombináciu programov pre celú rodinu je ešte jednoduchšie ako doteraz.

Pevná linka ako ďalší produkt pre vytvorenie balíka

Zákazník si pre získanie výhodnej ponuky mobilných služieb môže po novom vytvoriť aj kombinácie s pevnou linkou, podmienkou je rovnako ako doteraz aspoň variant L.
Základom pre vytvorenie Magenta 1 sú tri kombinácie: Magio internet + Pevná linka, Magio internet + Magio TV alebo Magio TV + Pevná linka.

Širšia ponuka programov pre prvý paušál

Okrem programov Happy XL volania a Happy XL data si zákazník ako prvý paušál môže zvoliť aj iné Happy programy. Na výber má už šesť možností: Happy L, Happy XL volania, Happy XL data, Happy XL, Happy XXL alebo Happy Profi.

Letná ponuka pokračuje: ako druhý až štvrtý paušál si môže zákazník vybrať nielen jeden z variantov Happy XS až Profi, ale aj jeden z ďalších produktov v Magenta 1: paušál Happy XS Mini, paušál Bez záväzkov, alebo predplatenú kartu Easy Pecka. Aj na tieto služby sa vzťahujú neobmedzené volania v rodine Magenta 1.

Magenta 1 aj pre živnostníkov a malé firmy

Výhody Magenta 1 po novom môžu využiť už aj živnostníci a malé firmy. Pre získanie výhodných mobilných paušálov platia podobné pravidlá ako pre rezidenčných zákazníkov.
Namiesto pevnej linky Doma Happy je podmienkou balík Biznis linka 400 alebo Premium.
Rozdiel je aj v benefite – kým v prípade rezidenčných zákazníkov rodina získa mobilnú televíziu Magio GO, firemní zákazníci získajú ako bonus balík služieb Office 365 Business Essentials s 1TB cloudovým úložiskom na dva roky zadarmo. Zákazník Magenta 1 získa aj benefit v podobe prioritného vybavenia pri volaní na zákaznicku linku 0800 123 500, na ktorej čaká v priemere 20 sekúnd.

Ako funguje Magenta 1?

Magenta 1 je kombinácia pevných a mobilných služieb Telekomu. Zákazník si ju skladá postupne:

- z pevných služieb si vyberá aspoň dve služby vo variante L a vyššie.
- vzniká mu nárok na výhodnú cenu prvého paušálu (od L do Profi)
- druhý až štvrtý zákazník získa paušál za špeciálnu cenu alebo predplatenú kartu Easy Pecka s neobmedzenými volaniami v rámci rodiny
- rezidenční aj firemní zákazníci získajú bonus 2 x 50 € na zakúpenie nového telefónu