Telekom rozširuje ponuku Magenta 1, objednať si ju môžu už aj živnostníci a malé firmy

Získať výhodnú kombináciu programov pre celú rodinu je ešte jednoduchšie ako doteraz. Zákazník si pre získanie výhodnej ponuky mobilných služieb môže po novom vytvoriť aj kombinácie s pevnou linkou, podmienkou je rovnako ako doteraz aspoň variant L. Ponuku Magenta 1 odteraz navyše môžu využiť už aj živnostníci a malé firmy.

Telekom rozširuje 27. augusta 2015 ponuku Magenta 1 – získať výhodnú kombináciu programov pre celú rodinu je ešte jednoduchšie ako doteraz.

Pevná linka ako ďalší produkt pre vytvorenie balíka

Základom pre vytvorenie Magenta 1 sú tri kombinácie: Magio internet + Pevná linka, Magio internet + Magio TV alebo Magio TV + Pevná linka.

Širšia ponuka programov pre prvý paušál

Okrem programov Happy XL volania a Happy XL data si zákazník ako prvý paušál môže zvoliť aj iné Happy programy. Na výber má už šesť možností: Happy L, Happy XL volania, Happy XL data, Happy XL, Happy XXL alebo Happy Profi.

Letná ponuka pokračuje: ako druhý až štvrtý paušál si môže zákazník vybrať nielen jeden z variantov Happy XS až Profi, ale aj jeden z ďalších produktov v Magenta 1: paušál Happy XS Mini, paušál Bez záväzkov, alebo predplatenú kartu Easy Pecka. Aj na tieto služby sa vzťahujú neobmedzené volania v rodine Magenta 1.

Magenta 1 aj pre živnostníkov a malé firmy

Výhody Magenta 1 po novom môžu využiť už aj živnostníci a malé firmy. Pre získanie výhodných mobilných paušálov platia podobné pravidlá ako pre rezidenčných zákazníkov.
Namiesto pevnej linky Doma Happy je podmienkou balík Biznis linka 400 alebo Premium.
Rozdiel je aj v benefite – kým v prípade rezidenčných zákazníkov rodina získa mobilnú televíziu Magio GO, firemní zákazníci získajú ako bonus balík služieb Office 365 Business Essentials s 1TB cloudovým úložiskom na dva roky zadarmo. Zákazník Magenta 1 získa aj benefit v podobe prioritného vybavenia pri volaní na zákaznicku linku 0800 123 500, na ktorej čaká v priemere 20 sekúnd.

Ako funguje Magenta 1?

Magenta 1 je kombinácia pevných a mobilných služieb Telekomu. Zákazník si ju skladá postupne:

- z pevných služieb si vyberá aspoň dve služby vo variante L a vyššie.
- vzniká mu nárok na výhodnú cenu prvého paušálu (od L do Profi)
- druhý až štvrtý zákazník získa paušál za špeciálnu cenu alebo predplatenú kartu Easy Pecka s neobmedzenými volaniami v rámci rodiny
- rezidenční aj firemní zákazníci získajú bonus 2 x 50 € na zakúpenie nového telefónu