Billa má novú akciu s nálepkami: Knihu histórie od praveku až po súčasnosť

Začiatkom nového školského roka prichádza BILLA s novou knihou nálepiek Dobrodružné cestovanie v čase, ktorá by nemala chýbať ani v jednej školskej taške. Kniha pomáha deťom spoznávať najdôležitejšie udalosti histórie od praveku až po súčasnosť. Zároveň ich motivuje vyplniť biele miesta prostredníctvom 210 samolepiek, ktoré dotvárajú celý príbeh.

V Bille počas septembra a októbra zažijete veľké dobrodružstvo. Odskočte si s hlavným hrdinom kampane Dobrodružné cestovanie v čase, 10 ročným chlapcom Alexom do histórie a cestujte v čase. Vydajte sa na výpravy do neznáma, kde môžete nečakane stretnúť mamuta, alebo spoznať udatného rytiera či objaviť Ameriku s Krištofom Kolumbom. Dobrodružná cesta vás zavedie dokonca až na Mesiac.

Knihu Dobrodružné cestovanie v čase si môžete zakúpiť v predajniach BILLA len za 1,99 €. Zaplňte knihu nálepkami, ktoré získate zadarmo za každých 10 € nákupu. Ak ich vyzbierate všetky, môžete sa zapojiť do súťaže o rodinný zájazd do Legolandu a ďalšie super ceny.

V predajniach BILLA vás zároveň čaká prekvapenie. Špeciálne stojany v tvare „magickej" knihy a sargofágu, ktoré neslúžia len ako stojan na knihy, ale zároveň aj ako fotostena.

Všetky informácie o kampani nájdete na www.cestacasom.sk. Okrem toho si tu môžete vymeniť nálepky v našej burze alebo otestovať svoje vedomosti z histórie v súťažnom kvíze.