Obľúbený Black Friday prichádza na Slovensko: Nákupy v Tescu so zľavami až do 50%!

Tradície z opačného konca sveta sú u nás čoraz obľúbenejšie. Hlavne tie, vďaka ktorým ušetríme. Tesco otvára pre európskych zákazníkov obdobie vianočných príprav inšpirované tzv. Black Friday pôvodom z USA. 27. novembra budú mať zákazníci možnosť kúpiť si tisíce produktov so zľavami až do výšky 50%.

V USA je Black Friday jeden z najočakávanejších dní roka. Pre milovníkov nízkych cien a zliav je to doslova pôžitok. Nie len na Slovensku ale v celej Európe sa Tesco rozhodlo umožniť zákazníkom nakupovať vybrané produkty za skutočne nízke ceny. Ponuka bude zahŕňať kávovary, televízory, smartphony, tablety a všetky doplnky F&F Home. Najmä pred sviatkami tak spoločnosť denne poslúži nakupujúcim o čosi lepšie.

„Jednodňové reklamy sú u zákazníkov na Slovensku ale aj v celej Európe veľmi obľúbené," hovorí Martin Kuruc, riaditeľ pre retail Tesco Slovensko. „Predvianočné obdobie je ideálny čas na znižovanie cien a zákazníci si tak môžu kúpiť vyhliadnutý tovar oveľa výhodnejšie. 27. novembra zorganizujeme v hypermarketoch Tesco na Slovensku, v Českej republike, v Maďarsku a Poľsku Black Friday," dodal Martin Kuruc. Zľavy budú veľmi vysoké, dosahujúc viac ako 50 %.

Vo všetkých hypermarketoch Tesco začne Black Friday 27. 11. o 8:00 a potrvá až do vypredania zásob. V ponuke nájdeme doplnky F&F Home a vybrané elektronické zariadenia ako napríklad kávovary, televízory, smartphony a tablety.