Pozrite si, hlavné formáty novej Markíza International

Búrlivé víno - Najobľúbenejší a najsledovanejší rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia sa už od svojho začiatku 1.januára 2013 sa stal slovenským fenoménom. Už takmer tri roky sledujeme osudy dvoch vinárskych rodín - Roznerovcov a Dolinských - rozdelených dávnymi tajomstvami a neskôr opäť spojených priateľstvom a láskou. Na jeseň 2015 priniesla slovinská televízia Pop TV vlastnú verziu tohto seriálu.

rodinný seriál - od 2013

Búrlivé víno

Chlapi neplačú - Príbeh sa točí okolo komplikovaného vzťahu dvoch nevlastných bratov Michala Lánskeho a Romana Pollnera, dedičov významnej drevárskej firmy. Do života sympatického Michala výrazne zasiahne slobodná mamička Paula. Ani jeden z nich netuší, že sú okrem náhlej lásky spojení aj oveľa osudovejšie.

rodinný seriál - 2014 - 2015

Kukučka - On je mladý, bohatý a úspešný. Ona je vášnivá, odvážna a láskavá. Každý z nich je z iného sveta a napriek tomu cítia, že k sebe patria. Cesta k láske býva len zriedka priama, avšak ak je to tá pravá, stojí za to bojovať o ňu. Seriál Kukučka divákov zavedie do malebného kraja, ktorý stelesňuje všetko to, čo si človek predstaví pod pojmom domov.

rodinný seriál - 2015

Doktori - Hlavnými postavami seriálu sú Klára a Tomáš, špičkoví lekári. Ona je kardiologička, on kardiochirurg. Nespája ich nič okrem napätia, nevypovedaných výčitiek a vzájomnej nevraživosti. Nebolo to ale vždy tak...

dramatický seriál - 2014

Horúca krv - Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju, to chce odvahu i odhodlanie. Tomáš bol nespravodlivo odsúdený za vraždu, ktorú nespáchal. Manželka sa od neho odvrátila. Jeho rodina mu nepomohla. Ukrýva totiž tajomstvo - skutočného vraha.

dramatický seriál - 2012 - 2013

Ordinácia v ružovej záhrade - Obľúbený seriál vovádza divákov do životov lekárov, sestier a pacientov na gynekologicko-pôrodníckom oddelení vo malom meste a súkromnej ordinácii.

rodinný seriál - 2007 - 2012

Horná Dolná - Najúspešnejší slovenský seriál súčasnosti predstavuje vtipné obrázky z Hornej Dolnej. Spoznáte ambiciózneho starostu, ktorý je vo voľnom čase vášnivým rybárom, kňaza, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, či policajta, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako sú stratený bicykel alebo zmiznutie ryby z rybníka. Uvidíte, aké ťažké je byť dedinským frajerom a že súperenie dvoch dedinských krások vyžaduje tiež veľa nasadenia.

komediálny seriál - od 2015

Rodinné prípady - Sám život je ten najlepší scenárista! Dôkazom je aj séria Rodinné prípady, ktorá zachytáva situácie a príbehy, ktoré sa naozaj stali - či už ide o problémy medzi manželmi, za ktorými stojí tretia osoba, dlhy, ktoré rozvrátia celú rodinu, nezvládnutú výchovu dieťaťa, zlomené srdcia či stratu blízkeho, ktorá všetkých poznamená.

scripted reality - od 2015

Vo štvorici po Slovensku - Štvorica obľúbených hercov - komikov sa vydáva na cestu po Slovensku a prostredníctvom svojich veselých dobrodružstiev divákom predstavuje známe i menej známe miesta krajiny.

cestovateľská show - 2012, 2015, 2016