Fernet Stock Grand má novú grandióznu kampaň pre dospelých z dielne Core4

Fernet Stock Grand má novú grandióznu kampaň pre dospelých z dielne Core4 Foto: Core 4

Digitálna agentúra Core4 tell it online vyhrala tender a pripravila pre svojho klienta Imperator s.r.o. integrovanú kampaň na nový produkt Fernet Stock Grand v časovom rozhraní marec – apríl 2016.

V kampani kladie dôraz na chute dospelých, na proces výroby zrenia v dubových sudoch, ktoré zvýraznia chuť ovocia, čajového extraktu a byliniek.

Základným poslaním kampane bolo odkomunikovať launch nového produktu Fernet Stock Grand.

Cieľovou skupinou Fernet Stock Grand sú vyhranení konzumenti, primárne muži vo veku od 35 do 45 rokov, ktorí sa neuspokoja s bežnými vecami, ale naopak, presne vedia, čo chcú. Zároveň sú to už muži, ktorí nežijú na sociálnych sieťach v takej miere ako mladí. Tradične preto takto pozicionované brandy vylučujú online terminológiu zo svojich insightov, no ani táto cieľová skupina nežije odrezaná od sveta a určite nechce zaspať dobu, ale naopak byť neustále „in".

„Pri tvorbe kampane sme sa zamerali na v súčasnosti najčastejšie používané výrazy mladých ako selfie, chat a zdieľanie a prostredníctvom vyzretého muža sme ich premietli do dospelej reality cieľovej skupiny, ktorá už na zábavu a komunikáciu používa iný sociálny nástroj – Fernet Stock Grand," hovorí creative & strategy director Core 4, Andrej Csino.
Realizovaná idea Core 4 nesie v sebe prepojenie charakteristiky produktu a špecifickej cieľovej skupiny.

„V prvej vlne kampane sme sa zameriavali na produktové atribúty produktu. Vyzdvihli sme unikátnu chuť byliniek heroicky známeho Fernet Stock obohateného o chuť ovocia a čajového extraktu. Zrením v dubových sudoch sa ešte viac umocní bohatá a plná chuť nového Fernet Stock Grand. Nosnú ideu tejto komunikácie „Dozrel správny čas" sa nám podarilo pretaviť do súčasnosti. Veľmi jednoduchým a vtipným odkazom sme prepojili cieľovú skupinu s produktom. V súčasnosti čoraz viac žijeme online, avšak „Stačí na to dozrieť" a odhalíme pravý zmysel slov sharovania, chatovanie a selfie v skutočnej realite." hovorí Brand Manager Imperator, Ján Hybský.

Výstupom kampane sú online videá určené na Youtube, Facebook a kino reklamu, výstupy v rámci out of home a propagačné tlačoviny v rámci point of sale.

Agentúra : Core4 spol.s.r.o.
Produkcia: Rafaj production, Kamera: Jan Varchola, Réžia: Adrián Juriga, Andrej Csino, Art Director: Adrián Juriga, Creative & Strategy Director: Andrej Csino, Copywriter: Andrej Csino, Martin Polakovič, Account manager: Anton Tököly