Plné pokrytie signálom 4ky v ďalších mestách. Operátor spúšťa predaj služieb aj cez zákaznícku linku

Plné pokrytie signálom 4ky v ďalších mestách. Operátor spúšťa predaj služieb aj cez zákaznícku linku

Štvrtý mobilný operátor vytrvalo rozširuje pokrytie svojej LTE siete do nových lokalít a súčasne zahusťuje miesta, kde už boli jeho služby dostupné aj predtým, čím zvyšuje zákaznícky komfort Štvorkárov. Okrem toho 4ka spustila v týchto dňoch pre svojich zákazníkov ďalšiu novinku.

Operátor pokrýva svojim signálom viac ako polovicu populácie Slovenska. Z plného pokrytia signálom 4ky sa môžu od tohto týždňa tešiť aj obyvatelia Poltára, Starej Ľubovne a Šiah.

„Veľmi nás teší, že zákazníci môžu náš vysokorýchlostný internet 100 percentne využívať v ďalších troch mestách. Neustálym rozširovaním pokrytia a skvalitňovaním 4G signálu si upevňujeme tretiu pozíciu medzi slovenskými mobilnými operátormi, čo sa týka pokrytia LTE signálom," uviedol riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Plné 4G pokrytie majú v súčasnosti k dispozícii obyvatelia viac ako 60-tich miest.

Dôležitou súčasťou kvalitnej a bezchybnej prevádzky 4ky je aj Oddelenie zákazníckej starostlivosti. Operátori Zákazníckej linky 950 obslúžili za prvé štyri mesiace roku 2016 desiatky tisíc hovorov a rušno je aj na on-line chate. Zákazníci najčastejšie volali kvôli informáciám o produktoch a službách 4ky. Vzhľadom na tento vysoký záujem zo strany zákazníkov sa im operátor rozhodol „zjednodušiť život" a spustiť predaj služieb aj prostredníctvom zákazníckej linky.

„Najnovšie si môžu zákazníci priamo cez telefón objednať službu, ktorú im následne doručí kuriér podobným spôsobom ako pri objednávke cez e-shop. Počet on-line chatov a telefonátov na zákaznícku linku neustále rastie, čo je spôsobené nárastom záujmu verejnosti o naše služby, preto veríme, že ľudia tento nový spôsob získania našich služieb nielen ocenia, ale aj využijú," vysvetlil P. Helexa.

Oddelenie zákazníckej starostlivosti tento rok rieši v priemere viac ako 9500 hovorov mesačne. Najrušnejšie bolo na zákazníckej linke vo februári, kedy operátori obslúžili takmer 11-tisíc hovorov.

Zákaznícka linka komunikuje so záujemcami aj prostredníctvom online chatu, ktorý je dostupný na oficiálnej internetovej stránke operátora www.4ka.sk. V priemere bolo takto každý mesiac obslúžených viac ako 3000 zákazníkov. Pracovníci zákazníckej linky vybavili aj vyše 4-tisíc požiadaviek cez kontaktné formuláre 4ky. Operátor sa drží moderných trendov a vybavuje žiadosti a otázky aj prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Štvorkári môžu volať na Zákaznícku linku cez skrátené číslo 950 a zákazníci iných operátorov na telefónne číslo 0950 950 950.