Kompletný program Magio Pláže na jún

Kompletný program Magio Pláže na jún Foto: Telekom

Magio pláž na Tyršovom nábreží v Bratislave začína v piatok 10. júna o 10.00 h svoju desiatu sezónu.

 

 

8:30 - 9:30
Run training s Body Energy Clubom

Ak chcete zlepšovať svoje výkony, zlepšiť techniku behu, vyskúšajte RUN TRAINING. Bežecký tréning, pod dohľadom inštruktora, Vám pomôže Váš cieľ dosiahnuť rýchlejšie. DOBEHNITE DO SVOJHO CIEĽA!

10:00 - 19:00
Kids Point lektori

Detský program pod vedením skúsených lektorov. Opäť sa na Magio Pláži bude tvoriť, tancovať, súťažiť a zabávať sa s témou Morský svet.

16:00 - 20:00
SAMSUNG FRIDAY'S BEATS - INDIETRONICA / DJs Diablo&Krto

NOVINKA!

Každý piatok vám Samsung Galaxy S7 edge prináša známych DJ-ov, ktorí rozprúdia na Magio Pláži poriadnu zábavu!

17:30 - 18:30
Joga s Body Energy Clubom

Ideálne cvičenie pre všetkých, ktorí chcú zrelaxovať a natiahnuť celé telo, zbaviť sa stresu a nahromadených napätí, či rôznych blokov, ale aj kíl navyše so Zuzkou Kovačičovou alebo Alenkou Savkaničovou.

18:00 - 19:00
Tanečná hodina s River Dance School

NOVINKA!!!

Na Magio Pláži tancujeme štýl Dancehall s lektorkou ARONMITU

18:30 - 19:30
Piloxing s Body Energy Clubom

 

Podrobnosti: Magio pláž otvára svoje brány po 10-krát, prinášame podrobnosti

NOVINKA!

Piloxing je nový, vzrušujúci interdisciplinárny program, ktorý unikátne spája PILATES, pohyby z BOXU a TANCA do tuk spaľujúceho, svaly spevňujúceho cvičenia. Vďaka striedaniu jednotlivých blokov sa stáva intervalovým tréningom, ktorý je nie len zábavný, ale hlavne pozitívne stimulujúci pre dosiahnutie lepších fyzických výkonov, ktoré garantujú nádherné vyformovanie postavy.

20:00 - 22:00
Otvárací koncert 10. ročníka Magio Pláže SAMSUNG FRIDAY'S BEATS - M.I.N.E. LIVE feat. Marcus Meyn/Camouflage

Unikátny mix dark elektroniky a gitary, elektro wave, goth, pop a punk v podaní zahraničných umelcov!

Mercus Meyn, Jochen Schmalbach a Volker Hinkel zo svetoznámej kapely Camouflage a Jakob Nebel spolu v projekte s názvom M.I.N.E odštartujú 10. sezónu Magio Pláže vo veľkom štýle! Musíte byť pri tom!

Sobota / 11.6.2016
9:30 - 10:30
Joga s Body Energy Clubom

Začnite sobotu jógou na Magio Pláži! Ideálne cvičenie pre všetkých, ktorí chcú zrelaxovať a natiahnuť celé telo, zbaviť sa stresu a nahromadených napätí, či rôznych blokov, ale aj kíl navyše so Zuzkou Kovačičovou.

10:00 - 19:00
Kids Point lektori

Detský program pod vedením skúsených lektorov. Opäť sa na Magio Pláži bude tvoriť, tancovať, súťažiť a zabávať sa s témou Morský svet.

11:00 - 12:00
Body Spartan s Body Energy Clubom

Kombinácia kardia, gymnastiky, posilňovacích cvičení, stabilizačných cvičení a základných vzpieračských techník

16:00 - 20:00
DJ BREETH

Samsung Galaxy S7 edge prináša zábavu aj v sobotu!

18:00 - 20:00
ME vo futbale - Slovensko - Wales

Fandíme Slovensku! Na všetkých obrazovkách sledujte prvý zápas slovenskej futbalovej reprezentácie na ME vo Francúzku spolu s výborným športovým moderátorom Slávom Jurkom a súťažami so značkou oblečenia GAASTRA.
18:30 - 19:30
Latino Fitness s Body Energy Clubom

Spojenie zábavy a tanca, základných krokov a jednoduchých krokových variácií tancov Merengue Salsa, Cumbia, Reaggaeton, Flamenco, Hip-hop, Cha-cha, Samba, Calypso a Belly Dance. Striedanie pomalších a rýchlejších rytmov, zameranie sa na nácvik tanečných krokov. Hodina je plná energie, skvelej hudby, zábavy a dobrej nálady s Erikou Kráľovou.

20:00 - 22:00
MARCUS MEYN DJ SET

Po piatkovom koncerte ďalšia porcia kvalitnej hudby! Užite si DJ set Marcusa Meyna so Samsung Galaxy S7 edge

Nedeľa / 12.6.2016
8:30 - 11:30
Outdoor Cycling

Pre všetkých nadšencov cyklistiky!

Cyklistické výlety do blízkeho okolia, super atmosféra, nové priateľstvá pod vedením trénera Tibora Mišutku. Lekcie sú vhodné aj pre začiatočníkov.

Nezabudnite si priniesť svoj vlastný bicykel.

10:00 - 19:00
Kids Point lektori

Detský program pod vedením skúsených lektorov. Opäť sa na Magio Pláži bude tvoriť, tancovať, súťažiť a zabávať sa.

20:00 - 21:00
Cestovateľské premetanie s Lovcami zážitkov CK BUBO

Vietnam, Kambodža (Samuel Kĺč)

Fantastická cesta exotickou Indočínou od vietnamského Hanoja až po kambodžský div sveta menom Angkor Wat. Kto bol strýčko Ho a kde býval? Rozprávkový Vietnam so svojimi chaotickými uličkami starých miest, tisíckami motoriek, ale aj pokojnými zátokami zahalenými hmlou, kde dodnes žijú draci. Viete, ako chutí najlepšia vietnamská polievka? Cisárske Hue so svojimi tajomstvami a čarovný Hoi An, ktorý sa považuje za jedno z najkrajších miest Ázie. Ochutnali by ste hadiu krv alebo dáte prednosť polievke z vtáčích hniezd? Oddýchneme si v Nha Trangu, kam chodili oddychovať americkí vojaci, a napokon sa Vietnam premení na moderný Saigon, kde vládne dolár no v uliciach na koloniálnych budovách z francúzskej doby vejú vlajky s kosákom a kladivom. Šialený Saigon, kde je obyčajný prechod cez cestu zážitok na celý život. Odvážite sa? Kambodža každého prekvapí a dostane sa mu pod kožu. Červení Kméri a Pol Pot, ale aj život na promenáde pri Mekongu. Viete čo je to amok či lok lak? Bonbónik na záver v podobe Angkor Watu. Splnený sen prežijeme medzi fantastickými chrámovými stavbami, ktoré pozná celý svet. Prečo ho ľudia opustili? To všetko v podaní BUBO sprievodcu Samuela Kĺča.