Aby olympijská radosť trvala čo najdlhšie

Aby olympijská radosť trvala čo najdlhšie Foto: Heineken

Už iba 50 dní, a brazílske Rio de Janeiro sa stane dejiskom XXXI. Letných olympijských hier. Už dnes však Slováci môžu túto udalosť patrične osláviť.

Oficiálnym partnerom slovenského olympijského tímu je už od roku 2009 slovenské pivo Zlatý Bažant, a pre svojich priaznivcov prináša pred olympiádou prekvapenie. Svoju obľúbenú „desiatku" v týchto dňoch uvádza v olympijskom dizajne s väčším objemom 550ml za rovnakú cenu. Jednoducho preto, aby športové očakávania aj radosť trvali čo najdlhšie. Na pultoch predajní je výhodnejšia plechovka Zlatý Bažant 10% s originálnym dizajnom dostupná od začiatku júna až do vypredania zásob.

Zlatý Bažant stojí pri našich olympijských športovcoch už od Zimných olympijských hier v kanadskom Vancouveri v roku 2010. Slovenských športovcov podporil aj v roku 2012 v Londýne a v roku 2014 v Soči, a za toto obdobie naši olympionici získali spolu 5 vzácnych medailí. „Podpora olympijského tímu a našich športovcov však zďaleka nie je iba o získavaní najvyšších ocenení. Pre nás je najmä o spoločnom úsilí reprezentovať to najlepšie zo Slovenska aj vo svete, o hrdosti a radosti z úspechov, no tiež o spoločných myšlienkach priateľstva a vzájomnej podpory," hovorí Marcel Malý, brand manager značky Zlatý Bažant.

V duchu olympijských myšlienok vytvoril Zlatý Bažant v spolupráci s kreatívnou agentúrou Wiktor Leo Burnett aj originálny vizuál, ktorým bude komunikovať svoje partnerstvo so Slovenským olympijským tímom na LOH v Rio de Janeiro. „Slogan „Na dráhe súperi, v cieli priatelia" v spojení s jednoduchým, no premysleným grafickým prvkom dokonale vystihuje vzťah myšlienky športového zápolenia a piva Zlatý Bažant. Na stretnutí pri pive sa aj najväčší rivali zvyčajne stanú priateľmi," tvrdí Marcel Malý.

Limitovanú edíciu plechovkového piva Zlatý Bažant 10% s olympijskou odmenou 50 ml zdobí motív olympijského ohňa so stuhami vo farbách olympijských kruhov. Dizajn limitovanej edície pripravili bratia Karáskovci z kreatívneho štúdia Gunpowder. Vzhľad piva Zlatý Bažant je pre nich viac ako dobre známy – sú autormi úspešného redizajnu piva Zlatý Bažant z roku 2015.
V Riu de Janeiro nás bude Zlatý Bažant reprezentovať s hrdým prívlastkom najúspešnejšie slovenské pivo. Na degustačnej súťaži Slovenská pivná korunka 2016 totiž získal až osem umiestnení na najvyšších priečkach „Sme veľmi hrdí, že spolu so slovenskými olympionikmi môžeme opäť reprezentovať Slovensko vo svete. Našim športovcom želáme v Riu minimálne podobnú medailovú žatvu, akú sme dosiahli s pivom Zlatý Bažant na nedávnej prestížnej súťaži," uzatvára Marcel Malý.