ZUNO ako prvá banka ponúka úrok na pôžičky 4,9 % bez žiadneho „ALE"

ZUNO ako prvá banka ponúka úrok na pôžičky 4,9 % bez žiadneho „ALE" Foto: Zuno

ZUNO banka znižuje úrokovú sadzbu pri bezúčelových spotrebiteľských úveroch na 4,9 % ročne. Klient môže tento úrok získať bez podmienok, zbytočných a skrytých poplatkov a bez ďalších nákladov na poskytnutie a vedenie úveru. Jednoducho tak v ZUNO ako v prvej banke na Slovensku môže získať 4,9 % ročne bez žiadneho „ALE".

„Niektoré ponuky na trhu síce vyzerajú na prvý pohľad veľmi výhodne, ale vo finále žiadateľ o pôžičku alebo refinancovanie musí splniť celý rad podmienok, ako napríklad povinné poistenie, alebo posielanie výplaty na účet, aby najnižší úrok získal. Férový vzťah so zákazníkom ale znamená poskytnúť najlepšiu ponuku bez skrytých podmienok," zdôrazňuje výkonný riaditeľ pre obchod a marketing ZUNO banky Peter Lakata.

Nový garantovaný úrok 4,9 % aj pri prenesení pôžičky

Úrok 4,9 % ročne môže získať navyše aj záujemca refinancovanie úverov. ZUNO banka rozširuje svoje tri garantované sadzby 6,9 %, 9,9 % a 14,9 % ročne. Doteraz najnižšiu možnú sadzbu tak znižuje o dva percentuálne body. Výhodou tohoto princípu je, že záujemca o refinancovanie vopred vie, akú úrokovú sadzbu môže získať.

„Nejde o časovo obmedzenú akciu, ale o štandardnú súčasť úverového portfólia ZUNO," zdôrazňuje Peter Lakata.

Prepočítajte si to na www.zuno.sk

Zvýhodnený úrok ZUNO začne propagovať v rozsiahlej kampani, ktorá bude nasadená po celý rok striedavo s kampaňou na refinancovanie nevýhodných úverov. Vytvoril ju interný tím ZUNO banky v spolupráci s agentúrou Gunpowder. Podporená bude bannermi, PPC a takisto na sociálnych sieťach.

ZUNO vám dá ponuku na pôžičku za pár sekúnd

Klienti ZUNO môžu zistiť výšku pôžičky, ktorú im vie banka poskytnúť, už do niekoľkých sekúnd. Odpadáva tak prieskum, vysedávanie pred prepážkami a desiatky otázok, ktoré úradníci väčšinou kladú.

Ak banka má všetky potrebné údaje a dokumenty, vyhodnotenie ponuky je veľmi rýchle. V prípade, že nejaký dokument, údaj či potvrdenie chýba, internetové rozhranie na to žiadateľa upozorní. Výhodou je, že dokumenty vie klient nahrať priamo cez internetovú alebo mobilnú aplikáciu.

Okrem nízkeho úroku medzi výhody patria aj možnosť nastaviť si splátky a dobu splácania podľa svojich potrieb či splátkové prázdniny. Samozrejmosťou je PÔŽIČKA bez poplatkov za poskytnutie a ÚČET za 0 €. Aj preto sa ZUNO môže pochváliť titulom Pôžička roka 2015 od Finančnej hitparády alebo ocenením Superbrands 2016.

Pôžičku alebo refinancovanie je možné získať prostredníctvom www.zuno.sk alebo v Kontaktných miestach.