Na webe www.kuchynalidla.sk pribudla novinka

Na webe www.kuchynalidla.sk pribudla novinka Foto: Lidl

Inšpirujte sa sladkými radami Adriany Polákovej.


Obľúbený internetový portál (nielen) o varení a pečení www.kuchynalidla.sk sa rozšíril o novú sekciu, v Lidl Cukrárni odteraz nájdete Sladké rady. Vďaka spoľahlivým tipom a trikom Adriany Polákovej sa vaše koláče vždy podaria.

Vďaka videám a fotopostupom zvládne cukrárske umenie na jednotku naozaj každý. Adrianine tipy a triky sú rozdelené do troch prehľadných kategórií – Cukrárske rady pre začiatočníkov, Zdobenie dezertov, Cukrárska príručka. Inšpirujte sa Sladkými radami a potešte svojimi dezertmi oči i chuťové poháriky malých aj veľkých maškrtníkov. A čo je najlepšie, aj v Sladkých radách nájdete každý týždeň niečo nové! „Ak si teraz kliknete na Sladké rady, už nikdy nebudete mať obavy či kysnuté cesto nakysne, alebo sa dozviete ako si ľahko a jednoducho pomôcť pri plnení cukrárskeho vrecka, a nájdete tu aj rady ako si pripraviť čokoládové ozdoby... Všetko je to pekne vysvetlené vo videopostupoch. A odteraz bude pečenie ešte ľahšie a zábavnejšie," uviedla známa moderátorka Adriana Poláková.

Do nového šatu sa zaodel aj celý portál kuchynalidla.sk. Jeden z najnavštevovanejších kulinárskych webov dostal celkom novú, sviežejšiu podobu. „Projekt Kuchyňa Lidla sme spustili už takmer pred troma rokmi a rýchlo si získal tisícky verných fanúšikov. Pravidelne ho rozširujeme o nové sekcie a teraz sme sa rozhodli návštevníkom ponúknuť aj modernejšiu podobu stránky," povedal Tomáš Bezák, PR manažér spoločnosti Lidl Slovenská republika, a dodal: „Popri Sladkých radách je najzaujímavejšou novinkou celkom nové vyhľadávanie receptov. Vďaka jednoduchému a prehľadnému systému si zo stoviek receptov vyberie naozaj každý – môžete si vyberať podľa typu kuchyne, surovín, náročnosti či času prípravy."

Kuchyňa Lidla vznikla na jeseň 2013, kedy sa začal súboj kulinárskych expertov, ktorý zmenil pohľad Slovákov a Čechov na varenie. K Marcelovi Ihnačákovi a Romanovi Paulusovi pribudla na jar 2014 sladká cukrárka Adriana Poláková. Portál www.kuchynalidla.sk však nie je len o varení a pečení, jeho súčasťou sú aj ďalšie kulinárske sekcie: Priamo z pece – kde nájdete všetko pečive, Lidl stánok – s bohatými informáciami o ovocí a zelenine, Grill & Fun – váš sprievodca grilovaním, Lidl vinotéka – so všetkým, čo potrebujete vedieť o víne.