SWAN zvyšuje rýchlosti optického internetu

SWAN zvyšuje rýchlosti optického internetu

Telekomunikačný operátor SWAN výrazne navyšuje rýchlosti internetu pre domácnosti v najmodernejšej optickej FTTH sieti. 

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN niekoľkonásobne navyšuje rýchlosti optického internetu pre tisícky domácností vo vybraných lokalitách na celom Slovensku. Zákazníci optického internetu šíreného priamo do domácností cez najmodrejšiu technológiu GPON FTTH môžu oddnes využívať rýchlosti internetu až 300/30 Mbit/s. Zvyšovanie rýchlostí je platné pre všetkých - nových aj existujúcich zákazníkov, ktorým sa zrýchlené internetové profily aktivujú automaticky.

Od 14. septembra môžu zákazníci SWAN MULTIMEDIA využívať viac ako dvojnásobné zvýšenie maximálnej rýchlosti optického internetu. Zmeny rýchlostí sa týkajú internetových programov - Internet M a Internet L a kombinovaných balíkov internetu a TV - DUO M, L a XL. U stredného variantu M sa rýchlosť zvyšuje z pôvodných 70/7 Mbit/s na 150/15 Mbit/s a u vyšších variantov L a XL sa rýchlosť viac ako strojnásobuje, z pôvodných 90/9 Mbit/s na úctyhodných 300/30 Mbit/s. Zákazníci si tak môžu vychutnať neobmedzený superrýchly optický internet za nezmenené výhodné ceny.

„Vo SWANe neustále zlepšujeme naše produkty a prinášame do domácností tie najmodernejšie technológie. Jednou z našich priorít v dnešnej internetovej dobe je poskytovať zákazníkom čo najkvalitnejší internet. Vďaka tomu dnes môžeme hrdo prehlásiť, že poskytujeme jedno z najrýchlejších internetových pripojení pre tisícky domácností na Slovensku," hovorí produktový riaditeľ SWAN, a. s., Martin Kurinec.

 

Dostupnosť služby optického FTTH internetu na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť zadaním adresy na webovej stránke operátora www.swan.sk alebo telefonicky na linke zákazníckej starostlivosti 0650 123 456, voľba 1. Existujúci zákazníci si nemusia navýšenie rýchlosti nijako aktivovať, zmena rýchlosti prebehne automaticky a nie je potrebný ani reštart zákazníckeho zariadenia. Pri rýchlostiach internetu nad 100 Mbit/s je odporúčané používať „gigabitový" router s rýchlejšími portami, schopný naplno využiť rýchly prenos dát. SWAN ponúka kvalitný router TP-Link TL-WR1043ND v cene 54,90 €.