JOJ spúšťa novú reality show a nové série seriálov

JOJ spúšťa novú reality show a nové série seriálov Zbohom Slovensko Foto: JOJ

Zbohom Slovensko, nové diely Dr. Dokonalého a Avatar to sú jarné novinky TV JOJ.

 


V marci nasadzuje televízia JOJ viaceré nové formáty. Ťažiskovým formátom bude od pondelka budúceho týždňa reality show Zbohom Slovensko. Bude to relácia s  príbehmi ľudí, ktorí sa rozhodli opustiť Slovensko, a kamera JOJ sledovala ich kroky od ich rozhodnutia.

 

„Televízny štáb sprevádza páry alebo celé rodiny od chvíle ich veľkého rozhodnutia presťahovať sa do cudziny. Sú medzi nimi aj takí, čo zahraničie poznajú len z bezstarostnej dovolenky a neovládajú žiaden cudzí jazyk. Ich počiatočnú eufóriu zákonite vystrieda trpké sklamanie z neúprosnej reality, ktorá ich privíta za hranicami bývalej vlasti. Štáb podrobne sleduje ich život, nadšenie a očakávanie, ale aj sklamanie a rýchle vytriezvenie z opojných predstáv," píše v upútavke k programu televízia.

Z reality show prinesie ďalšiu tretiu sériu Geissenovcov (utorok a štvrtok po 22:45), nové časti relácie Nové bývanie a bude pokračovať v relácii Haló, ktorá bude obohatená o paródie Paneláka a Súdnej siene (23:00).

V marci pribudnú nové série známych seriálov - každú stredu o 20:30 dva diely Kosti VIII., po Kostiach nová štvrtá séria Vtierka Castle. Od minulého týždňa nasadila televízia aj novú sériu Dr. Dokonalého (každý štvrtok o 21:30), a ďalšiu sériu seriálu Dom Snov, ktorá sa vysiela cez pracovné dni dopoludnia.

Z filmových titulov sa na obrazovku JOJ dostane americko-britský sci-fi film Avatar, Na vlásku a When in Rome.

Jarnou novinkou je nedeľný blok určený pre deti Disney ráno od 8 hodiny.

Pozri aj Jarné novinky Markízy.