Tipsport liga pôjde aj na obrazovkách Televízie 213

Tipsport liga pôjde aj na obrazovkách Televízie 213


Najvyššia slovenská hokejová súťaž získala nového televízneho vysielateľa. Okrem RTVS prinesie Spolu päť bonusových stretnutí z Tipsport ligy v priamych prenosoch nová športová Televízia 213.

Prvý zápas odvysiela v stredu 16. novembra 2016. „Teší ma, že bonusové kolá, ktoré sme pripravili pre túto sezónu, budú ešte bonusovejšie. Už najbližšiu stredu uvidia fanúšikovia Študentské 20. kolo venované Európskej univerzitnej hokejovej lige - EUHL. Na obrazovkách sa objaví súboj Banská Bystrica - Košice," povedal Richard Lintner, generálny manažér spoločnosti Pro-Hokej, ktorá riadi Tipsport ligu.

Televízia 213 plánuje vysielať zápasy z hokejovej Tipsport ligy aj na začiatku decembra - Mikulášske 27. kolo (6. 12. 2016), v závere roka - Štefánske 32. kolo (26. 12. 2016), v polovici februára - Valentínske 45. kolo (14. 2. 2017) a na začiatku marca - 52. kolo venované ženskému hokeju (8. 3. 2017).

Najbližší priamy prenos zo stretnutia 20. kola Tipsport ligy HC '05 Banská Bystrica vs. HC Košice sa na televíznych obrazovkách objaví už od 17.15 hod. "Spod Urpína sa prihlási divákom komentátor Stanislav Suvák spolu so svojim spolukomentátorom - bývalým slovenským reprezentantom a spoluzakladateľom Európskej univerzitnej hokejovej ligy (EUHL) Ľubomírom Sekerášom. O aktuálne rozhovory medzi striedačkami sa postará redaktor Jakub Takáč," píše televízia v tlačovej správe.

Vysielanie Televízie 213 je zatiaľ dostupné v domácnostiach, ktoré sú zákazníkmi satelitných operátorov - DIGI Slovakia, Magio, v káblovkách a IPTV - DIGI Slovakia, Magio, SWAN, ANTIK, ITSELF, MARTINCO, REGIO TV, SATRO, DSI DATA a v DVB-T AVIS (Galanta, Nitra, Trenčín, Košice, Dolný Kubín, Tatranská Lomnica, Michalovce). Databázu šíriteľov signálu Televízia 213 dopĺňa.