Rozboril vysvetľuje, prečo budú V siedmom nebi po novom politici

Rozboril vysvetľuje, prečo budú V siedmom nebi po novom politici Reprofoto JOJ

Boris Kollár v montérkach a s vŕtačkou, Peter Pellegrini ako pobehuje s fúrikom, či Igor Matovič so zbíjačkou. Od teraz má relácia nových účinkujúcich.

 

 

V siedmom nebi sa vracia na obrazovku televízie JOJ a pomaly sa z nej stáva okrem emotívnej aj politická relácia.
„Diváci sa môžu opäť tešiť na veľmi silné príbehy, ktorých súčasťou budú samozrejme aj celebrity. Pomocnú ruku tentoraz podajú aj tí, na ktorých sa v spoločnosti najviac nadáva – politici," píše televízia.

V polohe pomocníkov sa v prvej časti ukážu Boris Kollár z hnutia Sme rodina –  ako sa v montérkach pokúša búrať stenu, podpredseda Smeru Peter Pellegrini s fúrikom či Igor Matovič z hnutia OĽaNO.
Televízia avizuje aj členov vlády.

Reprofoto JOJ

Politici u Rozborila nie sú novinkou. V minulosti účinkovali v jeho reláciách skôr výnimočne. Ešte za čias Modrého z neba sa objavil vo vysielaní premiér Robert Fico, neskôr minister vnútra Robert Kaliňák. Účinkovali aj primátor Peter Hagyari, minister Martin Glváč alebo Ľubomír Galko z SaS. Odteraz budú politici v relácii pravidelne.

Odporúčame aj: V siedmom nebi zasiahlo do ľudskej dôstojnosti dvoch malých sestier mŕtvej Lucky

„Často mi diváci písali, Vilo, veď oslov politikov, nech pomáhajú, veď majú aj peniaze, aj práve oni rozhodujú o našich životoch... Takže ľudia uvidia šéfov strán v montérkach, v blate, v špine, uvidia ich tak, ako ich ešte nevideli. Pričom pomoc ľuďom a rodinám, samozrejme, i sami platia," povedal podľa webu televízie Rozboril.

Televízia JOJ začína s novou sériu v nedeľu 4. decembra, pokračovať bude minimálne do februára, pričom na Vianoce chystá špeciálne vydanie. B relácii sa objavia aj športovci Ľubo Višňovský, Matej Tóth, ľudia z televízie - Adriana Kmotríková a Jano Mečiar či speváčky Dara Rolins a Kristína a ďalší.