Markíza má zmeny v manažmente

Markíza má zmeny v manažmente Foto: ATV

Televízia Markíza bude mať onedlho novú členku manažmentu.

 


Podľa informácií Omédiách.com novou šéfkou Centra reklamy televízie Markíza bude od 1. marca Ina Bauer, bývalá novinárka, ktorá bola obchodnou riaditeľkou rakúskej ATV.
Tá nastupuje na miesto po Florianovi Skalovi, ktorý bol riaditeľom Centra reklamy televízie Markíza od novembra 2013 do konca roka. Rozhodol sa prestúpiť do Bulharskej televízie.

Riaditeľ Centra reklamy realizuje predaj reklamného času, sponzorovania relácií a telenákup. Buduje cenovú politiku televíznej stanice a spolupracuje pri finančnom zabezpečovaní vlastnej televíznej tvorby.

Ina Bauer, podobne ako generálny riaditeľ TV Markíza Mathias Settele, pochádza z Rakúska. V súčasnosti pôsobí na pozícii Director of Sales, Marketing & New Media v najsledovanejšej súkromnej televízii v Rakúsku.
Bauer vyštudovala vo Viedni. Podľa informácií na stránke ATV začínala ako novinárka v Kalifornii, kde žila a pracovala 7 rokov. Po návrate domov do Viedne začala pracovať v ATV ako redaktorka. Potom pracovala ako asistentka šéfa spravodajskej oddelenia. Do roku 2009 mala na starosti všetky záležitosti týkajúce sa "alternatívnych zdrojov príjmov". V roku 2010 bola menovaná za šéfku oddelenia "online & diverzifikácie", ktoré je zodpovedné za riadenie digitálnych strategických zmien a inovácií.

Obchodnou riaditeľkou a šéfkou nových médií ATV sa stala v roku 2013, v roku 2015 k tomu pribudlo aj vedenie marketingu.

Televízia Markíza persinálnu zmenu potvrdila, web Omédiách.com priniesol správu ako prvý.