Na Slovensku odštartovala televízia Prima PLUS, prinášame podrobnosti

Na Slovensku odštartovala televízia Prima PLUS, prinášame podrobnosti Reprofoto Prima Plus

V pondelok o 13.10 h spustila skupina Prima na Slovensku kanál Prima PLUS.


Najprv spustila blok reklám a potom archívnu reláciu Jak se staví sen s Pavlom Cejnarom.

„V prvom roku sa na kanáli Prima PLUS zameriavame na osvedčené seriálové formáty a zábavné show. Pripravených máme tiež niekoľko zaujímavých noviniek, pri ktorých nadväzujeme na naše nedeľné detektívne pásmo, prípadne predstavíme úplne nové prostredie. V prípade úspechu kanálu Prima PLUS, plánujeme v budúcnosti rozšíriť program aj o akvizičné formáty," povedal podľa tlačovej správy Marek Singer, generálny riaditeľ FTV Prima.

V prgrame sú staršie seriály TV Prima ako Ohnivý kuře, V.I.P. vraždy či Přístav, ale aj nový detektívny seriál Temný Kraj. Detektívny seriál Temný Kraj s Lukášom Vaculíkom v hlavnej úlohe začína 29. januára. Objaví sa v ňom aj Kristýna Nováková, Martin Trnavský, Saša Rašilov, Tereza Kostková, Jan Teplý, Karel Zima či slovenská herečka Zdena Studenková. Hlavný hrdina bude postupne rozpletať šesť prípadov sériových vrážd rozdelených do dvanástich dielov plných napätia, tajomných ľudových povestí a strašidelných legiend.

Nový kanál Prima PLUS obchodne zastupuje JOJ Group a sledovať ho môžu zákazníci operátorov Skylink, Slovak Telekom, UPC, VARES, SANTOV, SBD Šaľa, PEREMEDIA, Steam a TowerCom.

 

Pozrite si program na prvý týždeň: