Reláciu Nikto nie je dokonalý už promuje iná televízia

Reláciu Nikto nie je dokonalý už promuje iná televízia Reprofoto RTVS

Zábavná relácia s dvojicou moderátorov Marcel Forgáč a Milan Zimnýkoval po niekoľkých rokoch na RTVS končí.

Hoci Zábavnú reláciu Nikto nie je dokonalý vysiela ešte stále RTVS, nové diely už promuje televízia JOJ. „Skúšať vedomosti slovenského národa bude Junior s Marcelom, ktorým bude pravidelne v každej časti sekundovať dvojica zaujímavých hostí," píše na svojej stránke JOJ. Relácia prechádza na JOJ s pôvodnou zostavou moderátorov, televízia na úvod avizuje novinku: v jednom zo slovenských miest ocitli Junior a Marcel v prestrojení.

Voči relácii Nikto nie je dokonalý mal v minulosti výhrady predseda SNS Andrej Danko.
„Nebudem pozerať relácie, ktoré stoja 20-tisíc eur a zosmiešňujú slovenský národ," povedal v lete minulého roka predseda SNS na tlačovej besede, kde kritizoval RTVS a obhajoval postoj SNS nezvyšovať koncesionárske poplatky.
Reláccia sa neobjavila ani na Silvestra. Generálny riaditeľ RTVS Václav Mika odmietol, že by nad ukončením spolupráce s tvorcami relácie boli výhrady Andreja Danka.

„Musím nahlas povedať, že je insitná predstava, že existuje diktát politikov v oblasti zábavných programov, ktorý by bol pre niekoho relevantný. Tomu neuverí nikto. Politici sa zaujímajú hlavne o spravodajstvo," povedal Mika pre aktuality.sk.

Politici však v relácii nechýbali. V minulosti boli ako hostia napríklad minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák, či minister vnútra Robert Kaliňák, ktorého v relácii doprevádzal prezident Policajného zboru Tibor Gašpar.

Premiérové časti relácie vysiela RTVS do konca januára. Relácia na RTVS úplne nekončí. RTVS zaradila do programu od 31. januára reprízy.
V programe JOJ zverejnenom do polovice februára zatiaľ zábavná relácia nie je. Oznámenie štartu avizuje JOJ už v najbližšom období.