Zem spieva priniesla RTVS pol milióna divákov

Zem spieva priniesla RTVS pol milióna divákov Foto: RTVS

RTVS sa darilo v sobotu, najviac sa však minulý týždeň tešila z prvenstva JOJ.

 

 

Piata časť folklórneho formátu RTVS Zem spieva bola v sobotu večer lídrom sledovanosti, šou sledovalo až 536.000 divákov (podiel na trhu 25,4%). Jednotka bola vďaka tomu v hlavnom vysielacom čase trhovou jednotkou a šou bola v tento deň mimo spravodajských relácií najsledovanejšou reláciou na trhu, píše RTVS v tlačovej správe.

Odporúčame aj: Mika má so Zem spieva veľké plány

"„Sumárne si doteraz premiérové vysielanie Zem spieva zaplo 1.996.000 divákov, čo predstavuje 43% populácie v cieľovej skupine divákov starších ako 12 rokov, z toho 11% (225.000) videlo všetkých päť premiérových vysielaní," píše RTVS.
Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou nedele bolo V Siedmom nebi na JOJ. „Obľúbenú reláciu s Vilom Rozborilom si včera nenechalo ujsť až 746-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom dosiahla reach až 1 123 000 divákov. Znamenalo to skvelú 15,9 % sledovanosť a 36,0 % podiel na trhu v CS 12+," píše JOJ v tlačovej správe.

Najsledovanejším programom uplynulého týždňa sa z ponuky všetkých slovenských televízií stali nedeľné Noviny TV JOJ, ktoré v CS 12+ zaznamenali 16,7 % rating a 33,3 % share.

TV JOJ bola okrem soboty celý minulý týždeň lídrom sledovanosti počas celého dňa aj počas prime time.