Harabin sa sťažuje na Markízu. Očakával, že bude v mimoriadnej relácii

Harabin sa sťažuje na Markízu. Očakával, že bude v mimoriadnej relácii Reprofoto Markíza

Bývalý minister spravodlivosti Štefan Harabin, ktorého bolo často vidieť v Markizáckej Smotánke, očakával, že televízia ho zaradí aj do mimoriadnej relácie o Mečiarových amnestiách. Nestalo sa tak.

 


Markíza v nedeľu vysielala špeciálnu reláciu venovanú Mečiarovým amnestiám. Niekoľko dní pred tým vysielala upútavky na reláciu, v ktorých odzneli názory na amnestie od rôznych ľudí – bývalej premiérky Ivety Radičovej, spevákov Celeste Bickingham a Jána Kurica, bývalých politikov Františka Mikloška a Ireny Belohorcovej, ale aj názor Štefana Hrabina: „O práve sa majú vyjadrovať právnici, nie politici. Čiže názor politických idiotov ma nezaujíma. Amnestie sú nezrušiteľné," povedal Harabin v upútavke.

 

Do relácie pozvala televízia iných hostí. Harabin sa cíti byť dotknutý. Očakával, že Markíza počas relácie odvysiela aj rozhovor s ním. Čo avizoval aj na facebooku. Markíza však automaticky nezaradila do relácie aj oslovených ľudí z upútaviek.

Odporúčame aj:  Markíza pozvala aj Mečiara a Lexu. Účasť prisľúbil Cuper, no vypol sa

Harabin po skončení relácie zverejnil sťažnosť, v ktorej spomína aj Jánošíka:

Televízia výhrady Harabina nekomentuje.

Harabin zverejnil aj amatérske video od svojho suseda, ktorý natáčal rozhovor redaktora Michala Kovačiča s Harabinom. Na konci stretnutia Harabin redaktorovi povedal, že je zvedavý, čo z toho televízia zverejní. „Keď to uverejníte celé, tak vtedy môžem povedať, že ste neskorumpovaná televízia," povedal Kovačičovi. „Tak to vám už môžem povedať teraz, že to neuverejníme celé - tých 6 minút, pretože štyrikrát sme sa točili okolo toho istého..." povedal mu hneď Kovačič.