Značka Skylink sa mení

Značka Skylink sa mení

Satelitná platforma Skylink od mája mení svoju vizuálnu podobu. Rovnakou zmenou postupne prejdú aj ostatné televízne platformy v rámci spoločnosti M7 Group S.A.

 

 

Dôjde k premene hlavného grafického prvku loga, ktorý bude novo rovnaký pre všetky televízne platformy luxemburskej spoločnosti M7 Group S.A., aj k zmene logotypu.

Nové logo je inšpirované štylizovaným kaleidoskopom, ktorý symbolizuje programovú pestrosť ponuky Skylinku a ostatných televíznych platforiem skupiny M7 Group v krajinách Beneluxu (CanalDigitaal, TV VLAANDEREN, telesami, Online.nl), Rakúsku (HD Austria) a Nemecku (M7 Deutschland).

Celková stratégia Skylinku, ani celej skupiny M7 Group S.A., sa nemení. "V uplynulých rokoch prešla celá skupina M7 Group významnou technologickou premenou. Vo všetkých krajinách, kde pôsobíme, sme prešli na vysielanie v HD kvalite a sprístupnili zákazníkom televízne vysielanie aj mimo dosahu tradičných satelitných a káblových operátorov, teda na tabletoch, telefónoch a počítačoch. Inovácie v oblasti produktov a služieb sa samozrejme snažíme premietať aj do našej komunikácie smerom von, k zákazníkom. Logo a vizuálny štýl celkovo chápeme ako dôležitú súčasť našej identity, a preto je logické, že počas času dochádza k vývoju aj tu," povedal Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group.

Úpravami prejdú aj webové stránky a všetky ďalšie marketingové materiály.

Redesign sa odrazí aj v masívnej reklamnej kampani, ktorá odštartuje začiatkom mája. Základný slogan kampane bude: Šírka a pestrosť ponuky.