Skylink aj UPC zaraďujú nové programy

Skylink aj UPC zaraďujú nové programy Foto: Skylink

 Od 1. júna sa ponuka UPC, Skylinku aj Telekomu mení


Ponuka česko-slovenskej satelitnej platformy Skylink sa v týchto dňoch rozšírila o nové stanice. 29. 5. 2017 pribudol nový detský program Nick Jr. Program bude súčasťou programového balíčka Smart a vyšších (Multi, Kombi, Multi HD a Komplet).

1. 6. 2017 rozšíri programovú ponuku ešte jeden detský program pod názvom Tuty, ktorý sa zameriava na divákov vo veku 4-17 rokov a prinesie im animované seriály, programy vlastnej produkcie, hudobné klipy a najlepšie videá z YouTube. Program nie je kódovaný a bude teda dostupný všetkým zákazníkom Skylinku, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Ďalšou novinkou je špeciálne víkendové voľné vysielanie programov Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD pre všetkých zákazníkov Skylinku, ktoré začína od piatku 2. 6. 2017 od 18:00 do pondelka 5. 6. 2017 do 8:00.
Zároveň dôjde k striedaniu programov na predvoľbe Skylink Ochutnávka, ktorá je k dispozícii všetkým zákazníkom Skylinku. Od 1. 6. 2017 bude ponúkať filmový kanál AMC.

Odporúčame aj: Na Ťuki TV pôjdu nové relácie a dva mesiace bude zadarmo

Aj v ponuke UPC dnes pribudli nové stanice

Od 1. júna pribuli v ponuke UPC české stanice CS Film, detský kanál CS Mini, Horor Film a dokumentárna stanica KinoSvět.

V balíčku Komfort pribudla detská stanica Nick Jr., po novom aj v českom jazyku, ďalej stanica o cestovaní Travel Channel a kulinárska stanicu Food Network. "Všetky tri uvedené stanice budú presunuté z balíčka Plus do najrozšírenejšieho balíčka Komfort," píše UPC v tlačovej správe.

Stanice CS Film a CS Mini, ktoré vysielajú striedavo na jednej kanálovej pozícii, spolu s nočným vysielaním programu Horor Fim, sa stanú súčasťou balíčka Plus a Komplet, počas prvých troch mesiacov - od 1. júna až do konca augusta – budú aj v ponuke balíčka Klasik a Komfort.
Stanica KinoSvět, ktorá ponúka historické, prírodopisné a vedecké televízne dokumenty, sa stane súčasťou základnej ponuky balíčka Klasik. Stanice Nick Jr., Travel Channel a Food Network sa stali súčasťou ponuky balíčka Komfort.

Z televíznej ponuky UPC vypadla stanica Comedy Central Network, ktorá na Slovensku ukončila vysielanie.