Na JOJ začína nový seriál Pravá tvár, prinášame podrobnosti

Na JOJ začína nový seriál Pravá tvár, prinášame podrobnosti Foto: JOJ

Na JOJ začína nový 16-dielny dramaticko-romantický seriál Pravá tvár, za ktorým sú scenáristka a kreatívna producentka Danica Haláková a režisér Braňo Mišík

 

 

Prvé námety vychádzajú z osobných skúseností kreatívnej producentky Danice Hričovej a Rola Kubinu, riaditeľa spravodajstva a programu TV JOJ. „Námet vznikol na základe objednávky televízie JOJ. Rolo Kubina ma poprosil, aby sme vymysleli romanticko-dramatický seriál," povedala Hričová.

V novom seriáli, ktorí začína 14. júna večer na JOJ, sa objavia herci Monika Horváthová, Marek Geišberg, Martin Mňahončák, Juraj Hrčka, Anna Javorková, Juraj Ďuriš, Jozef Vajda, Dáša Šárkoziová.

Foto: JOJ

„Je to mozaika príbehov z mestského prostredia, kde sa stretávajú rôzne postavy, niektoré aj s bizarnými záujmami. V spleti týchto stretnutí vznikajú zvláštne, no pritom veľmi realistické situácie. Zároveň seriál v sebe nesie viacero prvkov z iných žánrov ako sú thriller, krimi či čierna komédia. Nechýbajú ani prvky romantického seriálu," povedal režisér Braňo Mišík.

Odporúčame aj: Vypočujte si titulnú skladbu k seriálu JOJ Pravá tvár, ktorú naspievala Komajota

O čom je seriál Pravá tvár?

VIKA (25) je mladé dievča z malého mestečka (Jakubovo) niekde na Orave. Žije so svojou matkou, mladšou sestrou Lenou a jej bábätkom. Chodí s Jurajom, s ktorým je už od strednej školy. Pracuje v bistre.
Po tom, čo jedného dňa do ich života zasiahne rodinná tragédia, Vika odchádza do Bratislavy. Necháva všetko za sebou a pred sebou má jediný cieľ – pomstu. Vika sa v Bratislave ubytuje v podnájme u bývalej spolužiačky Mony, ktorá pracuje ako letuška a býva u frajera Vlada, ktorému byt patrí. Vike sa po sérii neúspešných pohovorov podarí zamestnať v kaderníctve, ktoré vlastní a prevádzkuje Yvann, ktorému Vika v poslednej chvíli zachráni život.

Foto: JOJ

Do kaderníctva sa príde ako jej prvý zákazník ostrihať mladý muž. Vika je trochu nešikovná, poraní mu ucho – preletí medzi nimi iskra. Skôr, než Vika odhalí pravú identitu jej nápadníka, stihne sa do neho zamilovať. Keď zistí, o koho ife, je už neskoro.
Jedného dňa stretne v parku bezdomovkyňu, ktorá kŕmi holuby. Táto záhadná žena začne Vike vstupovať do života častejšie, až kým ich „vzťah" neskončí prekvapivým odhalením. Popri plánovaní pomsty, turbulentom vzťahu a rôznych peripetiách s Vladom, jej „domácim", u ktorého býva, Vike a Yvannovi príde do života ich nová kolegyňa. Keď to Vika najmenej čaká, príde jej bývalý frajer Juraj.