Televízne noviny budú iné

Televízne noviny budú iné Foto: Markíza

Prinášame foto novej podoby Televíznych novín a ďalších relácií.

 

 

Televízia Markíza divákom vo štvrtok, 24. augusta 2017, predstaví nové štúdio, z ktorého bude vysielať spravodajské relácie Prvé Televízne noviny, Televízne noviny, Športové noviny, Počasie a magazín Reflex. Všetky tieto relácie budú mať aj nový grafický vizuál.

Foto: Markíza

Prvou moderátorskou dvojicou v hlavnej spravodajskej relácii, ktorá sa divákom prihovorí z nového štúdia, budú Lenka Vavrinčíková a Viktor Vincze.

Foto: Markíza

Televízia rekonštruovala priestory tri mesiace. Spravodajské relácie sa od mája vysielali z dočasného štúdia v priestoroch Telerána.

Vizuálny základ dekorácie nového štúdia tvoria dve veľké LED zobrazovacie plochy (6800 mm x 2400 mm a 4700 mm x 2400 mm), tzv. digitálny horizont, ktorý umožňuje podľa aktuálnej potreby meniť svetelnú atmosféru v štúdiu, a nový moderátorský stôl.

Foto: Markíza

Zaujímavosťou je, že relácia Počasie sa už nebude vyrábať na tzv. kľúčovacej zelenej ploche, ale priamo v štúdiu pri LED stene.

Foto: Markíza

Všetky relácie tiež dostanú nový grafický vizuál. „Doterajší set scén určených pre spravodajské a publicistické programy využívala TV Markíza takmer 9 a pol roka - od 14. januára 2008," píše televízia.