Rezník dnes predstavil nových ľudí vo vedení RTVS

Rezník dnes predstavil nových ľudí vo vedení RTVS Foto: Omédiách.com

V RTVS prichádza k personálnym zmenám na manažérskych pozíciách, konkrétne na Sekcii generálneho riaditeľa a Sekcii marketingu a komunikácie.

 

 

Ako už Omédiách.com skôr informovalo, riaditeľom sekcie generálneho riaditeľa RTVS bude Marek Knut.

RTVS dnes oznámila aj meno ďalšieho člena vedenia, ktorý posilní tím nového generálneho riaditeľa Jaroslava Rezníka. Sekciu marketingu a komunikácie posilní od 1. septembra Richard Jajcay, ktorý od 15. septembra prevezme jej riadenie. „Je to neodolateľná príležitosť zúročiť moje skúsenosti z iných typov médií, marketingu a reklamy,"povedal Jajcay. Doterajšou riaditeľkou sekcie bola Daša Matušíková, ktorá prišla do RTVS s predchádzajúcim riaditeľom Václavom Mikom.

Richard Jajcay bol štyri roky obchodným a marketingovým riaditeľom v Tlačovej agentúre Slovenskej republiky. Na rovnakej pozícii pôsobil aj v spoločnosti PEREX, v spoločnosti ECOPRESS bol členom predstavenstva a sedem rokov riaditeľom klientskeho servisu v reklamnej agentúre CD Ogilvy & Mather. V rokoch 2008 až 2016 pôsobil ako člen výboru Slovenského ochranného zväzu autorského a od roku 2016 ako člen jeho predstavenstva. V minulosti pracoval aj ako Media Planning Director v Unimedia, bol riaditeľom Bontonland, a členom predstavenstva Bonton. Zároveň je gitaristom v skupine Vidiek.

Odporúčame aj: RTVS si vybral novú hovorkyňu

Novým riaditeľom Sekcie generálneho riaditeľa bude od 1. septembra Marek Knut, ktorý v tejto funkcii nahradí Danielu Migrovú, ktorá z RTVS odchádza na vlastnú žiadosť.

Marek Knut bol od roku 1996 do roku 2011 výkonným riaditeľom a spolumajiteľom agentúry Publicis Knut. V agentúre sa venoval rozvoju podpory klientov v oblasti marketingu, komunikácie a PR a zároveň bol komunikačným poradcom. V ostatnom období pôsobil ako busines a komunikačný konzultant v spoločnosti ColorBox pre klientov z oblastí maloobchodu, módy, logistiky a finančných služieb a pri príprave komunikačných a marketingových projektov, píše RTVS v tlačovej správe.