Vo vedení Markízy sú zmeny

Vo vedení Markízy sú zmeny Foto: TV Markíza

Z vedenia televízie Markíza odchádza programová riaditeľka a prichádza nový programový šéf.

 

Programová riaditeľka skupiny Markíza Martina Lišková sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v tejto funkcii a od 1. októbra 2017 sa opäť naplno venovať svojej firme, oznámila televízia v tlačovej správe.
"Martina pripravila so svojim tímom excelentnú jesennú sezónu, ktorá odštartovala s vynikajúcimi formátmi prinášajúcimi výborné výsledky sledovanosti. Sme nadšení skvelou prácou, ktorú pre Markízu urobila v takom krátkom čase," povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Televízia v tlačovej správe ďalej píše, že s Liškovou bude externe spolupracovať v oblasti filmových akvizícií a na vybraných televíznych projektoch, medzi ktoré patrí napríklad nový kriminálny seriál Rex.

Lišková nastúpila na pozíciu riaditeľky Centra programu skupiny Markíza 1. decembra 2016 po odchode Silvie Majeskej na materskú dovolenku. Predtým pracovala v TV Barrandov.

Na miesto po Liškovej nastúpi Igor Draguzet, ktorý koordinuje programové plánovanie v rámci CME a bude viesť aj programový tím na Slovensku.