JOJ stiahla z vysielania Take Me Out, na reláciu prišlo viacero sťažností

JOJ stiahla z vysielania Take Me Out, na reláciu prišlo viacero sťažností Foto: JOJ

 Režisér Take Me Out v minulosti pripravoval mítingy Smeru, ale aj kontroverzný predražený galavečer k uvedeniu loga slovenského predsedníctva EÚ.

 

 

 

Súťažiace označované ako šelmičky, sexistické vtipy, a primitívna zábava, to je podstata zoznamovacej relácie Take Me Out, ktorú túto sezónu vysiela televízia JOJ.

Ďalší diel mala JOJ vysielať aj v sobotu večer, no rozhodla sa ju z vysielania stiahnuť a do konca roka sa na obrazovke už neobjaví.

„Tridsať slobodných a sexi šelmičiek, štyria single muži a dvaja moderátori vytvorili kombináciu, ktorá nás svojimi hláškami bavila každú sobotu. Od tohto týždňa však ďalšie časti na JOJke neuvidíte. Hoci sme prvú aj druhú sériu Take Me Out nakrúcali naraz, vysielať ich budeme postupne. Aktuálne sme dovysielali prvú sériu a tú ďalšiu si diváci budú môcť pozrieť v nasledujúcom roku," píše televízia.

Čo je dôvodom jej náhleho rozhodnutia nepíše.

Režisérom licencovanej relácie je Tomáš Eibner, ktorý pripravoval v minulosti aj relácie VyVolení, Legendy Popu, ale podieľal sa aj na kampaniach Smeru. A mal potom aj štátne zákazky.

Režisér Tomáš Eibner a "šelmičky" (nazýva súťažiace televízia JOJ)  FOTO: JOJ

Po víťazstve Smeru vo voľbách v roku 2012 pripravoval galavečer Národnej rady ku dňu Dňa ústavy. Pred rokom režíroval predražený galavečer k uvedeniu loga slovenského predsedníctva EÚ. Eibner vtedy v reakcii pre Denník N odmietol, že by zákazku z Lajčákovho ministerstva dostal vďaka minulej práci pre Smer. „To sú nezmysly. Som štandardný režisér, ktorého keď si najmú, urobí si svoju robotu, dostane honorár a ide ďalej. Toho dôkazom je, že v rámci celého predsedníctva som režíroval len toto jedno podujatie."

Reláciou Take Me Out sa bude zaoberať aj Rada pre vysielaní a retransmisiu, na ktorú prišlo výrazne viac sťažností ako pri iných reláciách. Mnohých divákov relácia poburuje. Kritizujú, že je vulgárna, sexistická a ukazuje najnižšiu primitívnu zábavu.