Pozrite sa, kde budú posledné duely a ako prebiehali doterajšie

Pozrite sa, kde budú posledné duely a ako prebiehali doterajšie

Posledné televízne duely patria medzi divákmi najsledovanejšie.

 

 

RTVS ako jediná z médií povinná dať obom kandidátom priestor pred voľbami. Prvú diskusiu RTVS odvysielala v nedeľu, hneď po zverejnení oficiálnych výsledkov prvého kola. V sobotu 22. marca odvysielala druhú diskusiu, z priestorov Slovenského rozhlasu, ktorú moderoval Braňo Dobšinský. "V stredu 26. marca približne o 20:15 odvysielame záverečnu diskusiu z priestorov Bratislavského hradu. Odvysielame ju simultánne na Jednotke a na Rádiu Slovensko," povedal pre Omédiách.com Lukáš Diko, šéf spravodajstva.

Duel bude mať aj rádio Expres. "Andrej Kiska a Robert Fico a sa stretnú len pár hodín pred začiatkom moratória v Rádiu Expres, v relácii Braňo Závodský Naživo. V dueli, ktorý začne na Exprese v stredu 26.marca o 12:05, dostanú obaja kandidáti rovnaký priestor - 7 minút," povedal pre Omédiách.com Ivan Antala, programový riaditeľ rádia.

Odporúčame aj: Gašparovič žiada o predvolebný prejav v RTVS. Mika si kryje chrbát

Účasť v prvom dueli, ktorý bol minulý týždeň v utorok večer, Fico odmietol. Diskusiu v bratislavskom KC Dunaj organizovalo SME v spolupráci s Trendom. Debatu moderoval Marián Leško, komentátor Trendu, a Lukáš Fila, zástupca šéfredaktora SME. Premiér Fico vydal k neúčasti na diskusii vyhlásenie.

Vlastnú diskusiu mali v pondelok 24. marca aj Hospodárske noviny, ktoré ju vysielali spolu s Aktuality.sk. Videodiskusiu moderoval hlavný komentátor HN Dag Daniš.


Záverečný televízny duel prezidentských kandidátov odvysielala Markíza v utorok 25. marca o 21:45. Moderátorkou bola Zlatica Puškárová.

Dulel Fico-Kiska v RTVS zo soboty 22. marca

Ďalšie doterajšie duely, na ktoré boli pozvaní obaja kandidáti na prezidenta: