JOJ bude mať dennú telenovelu

JOJ bude mať dennú telenovelu Foto: JOJ

JOJ, ktorá sa doposiaľ vyhýbala telenovelám a pri akvizíciách inklinovala skôr k americkej akčnejšej produkcii, dnes prelaďuje. Do podvečerného vysielacieho času zaraďuje mexickú telenovelu s Miss Universe v hlavnej úlohe a piesňou od speváčky Christiny Aguilera.

 

 Keď Markíza v roku 2011 prišla s telenovelou Tisíc a jedna noc a zaradila ju do lukratívneho vysielacieho času, vyvolalo to síce poburujúce reakcie ale televízii jednoduchá telenovela priniesla po dlhom čase revolučné čísla.

Mexická telenovela La Tempestad pôjde na JOJ podvečer od 28. apríla namiesto vlastnej minisérie JOJ o mimosúdnom riešení sporov Ochrancovia. Seriál vysiela JOJ dvakrát denne, v repríze denne popoludní. Na jeho mieste popoludní pribudnú vo vysielaní premiérové časti formátu Nákupné maniačky.

Aktualizácia 16.4.: Televízia premenovala telenovelu z La Tempestad na Búrka: Dobrodružstvo lásky.

Mexická telenovela La Tempestad, ktorá má 122 častí, mala premiéru na mexickom televíznom kanáli Canal de las Estrelas 13. mája 2013, záverečná 121 časť sa odvysielala 27. októbra 2013. Vznikla na motívy kolumbijskej telenovely La tormenta. Producent Salvador Mejía Alejandre ju vyrobil pre mediálnu spoločnosť Televisa, ktorá pôsobí v Latinskej Amerike.

Odporúčame aj: JOJ prichádza s novým americkým seriálom Agent S.H.I.E.L.D.

O čom bude telenovela: Príbeh lásky podnikateľky Mariny Reverteovej (XIMENA NAVARRETEOVÁ) a mladého atraktívneho námorného kapitána Damiána Fabrého (WILLIAM LEVY), majiteľa rybárskej lode Búrka, ktorý žije v malom prímorskom mestečku.
Ich počiatočná vzájomná nedôvera vyprchá, keď musia spojiť svoje sily, aby sa ubránili spoločnému nepriateľovi. Bezohľadní podnikatelia chcú zničiť spoločnosť na spracovanie rýb neptuno. Damián by prišiel o živobytie, Marina o výnosy zo svojich obchodných aktivít a obyvatelia mestečka o prácu. Pre spoločné záujmy sú obaja nútení zložiť zbrane, ukončiť vzájomnú nevraživosť a vyhlásiť prímerie. Vtedy si Damián uvedomí, že sa do Mariny zamiloval.
Cesta Mariny a Damiána za šťastím však nebude taká jednoduchá, osud im ju skomplikuje nejednou prekážkou či intrigou a dostihnú ich aj tiene rodinných tajomstiev z minulosti. Akoby to nestačilo, ich najhorší nepriatelia z okruhu starostových ľudí spolupracujú s mafiou, ktorá obchoduje s unesenými ľuďmi a ženy predáva na prostitúciu.