Autor Mojsejovcov natáča pre RTVS šou NAJ dedinka Slovenska

Autor Mojsejovcov natáča pre RTVS šou NAJ dedinka Slovenska Foto: RTVS

RTVS prináša v lete novú zábavnú šou NAJ dedinka Slovenska. Za šesť dielov zaplatí RTVS 240 tisíc eur.

 

 

„Zábavná letná šou v šiestich epizódach nemilosrdne a do detailu odhalí všetko pekné a dobré, čo slovenský vidiek ponúka a divákom dokáže, že každá dedinka môže byť tým naj miestom pre život a pre mnohých NAJ miestom na výlet alebo dovolenku," píše RTVS v tlačovej správe.

Vysielať sa bude od 18. júla každý piatok na Jednotke.

Tzv. zábavno-náučnú docushow natáča pre RTVS spoločnosť goodtv Radoslava Štefanova, známeho z viacerých reality šou na JOJ či Markíze: Farmár hľadá ženu, Mama, ožeň ma, Extrémne rodiny, Hotel Paradise či Mojsejovci. Pre RTVS natáčal aj Milujem Slovensko. Tak ako v Milujem Slovensko aj v Naj dedinke bude tvárou relácie Martin Nikodým, ktorý bude spolu s Katarínou Brychtovou sprievodcom po dedinách Baďan, Čerhov, Priepasné, Lenartov, Plavecký Mikuláš a Malachov.

V hlavných úlohách sa predstavia aj starostovia a obyvatelia obcí. V každej dedine prebehne súťaž, pozostávajúca zo 4 disciplín.

Foto: RTVS

Za šesť dielov zaplatí RTVS 240 tisíc eur. „Žáner zabezpečí dostatok informácií a fakty o dedinách na Slovensku so zámerom ukázať pôvab komunitného života vidieka cez malebné obrázky obcí a príbehy lokálnych ľudí," píše sa v zmluve.

 

Hlasovať o NAJ dedinku Slovenska budú môcť aj diváci. Dedina, ktorá získa najviac hlasov, získa čestný titul NAJ dedinka Slovenska 2014.