Viacerí operátori ponúkajú HBO cez víkend zadarmo

Viacerí operátori ponúkajú HBO cez víkend zadarmo Foto: HBO

HBO prichádza s ponukou na počesť premiéry nového českého seriálu z dielne HBO Až po uši.

Spoločnosť UPC Broadband Slovakia dnes oznámila, že pre všetkých užívateľov digitálnej televízie UPC DIGITAL od piatka 31. októbra do nedele 2.novembra do ranných hodín bezplatne sprístupní vysielanie prémiových televíznych programov HBO a HBO HD. „Vysielanie programov HBO a HBO HD bude všetkým užívateľom služby UPC DIGITAL sprístupnené automaticky. Diváci nájdu stanicu HBO na kanálovej pozícii č. 98 a stanicu HBO HD na pozícii č. 101," oznámila spoločnosť v tlačovej správe.

"Filmová stanica HBO HD bude sprístupnená na všetkých aktívnych kartách Skylink od piatku 31. októbra (od 6.00) do pondelka 3. novembra (do 6.00)," podobne oznámila aj spoločnosť Skylink. Vysielanie HBO zadarmo ponúknu od 31. októbra (od 6. hodiny) do 2. alebo do 3. novembra pravdepodobne aj ďalší operátori Antik, freeSAT, Slovanet, Satro, DSI Data, Digi TV, Skylink, UPC a Swan. Podľa Žive.sk do akcie sa nezapojí Telekom ani Orange.

„Až po uši" je komediálny seriál z produkcie HBO v réžii Jana Hřebejka, v ktorom sa v hlavných úlohách predstavia Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Jitka Čančarová a mnoho ďalších známych hercov. Diváci budú môcť počas uvedeného víkendu vidieť aj iné filmové tituly HBO - napríklad Rush, Vedľajšie účinky, Jasmínine slzy, Liberace či seriály Temný prípad alebo The Knick.