Skylink zvyšuje poplatky - výrazne. Aj CS Link

Skylink zvyšuje poplatky - výrazne. Aj CS Link

Prevádzkovateľ satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, dnes oznámil, že mení výšku Servisného poplatku.

 

 

Cena sa zvýši pri mesačnej platbe z 1,20 eur na 2 eura. Pri 12 mesačnej platbe z 19,20 na 34 eur.

Naposledy Skylink zvyšoval cenu minulý rok v júni.

K 1. aprílu 2015 sa pri oboch platformách mení výška Servisného poplatku, súvisiaceho s poskytovaním služieb satelitnej televízie. Zákazníci si môžu vybrať medzi pravidelnou mesačnou platbou (SIPO, Inkaso z účtu) a jednorazovou platbou na 12 alebo 24 mesiacov.

Cenovo najvýhodnejším variantom naďalej zostáva pravidelná mesačná platba prostredníctvom služieb SIPO alebo Inkaso z účtu.

Nové podmienky sa budú jednotlivých zákazníkov týkať postupne, v závislosti na dátume splatnosti SP pre danú dekódovaciu kartu, ktorý si je možné overiť na www.skylink.sk (Overenie služieb na karte).

"Pre karty s predplateným SP alebo niektorým z programových balíčkov Skylink na obdobie dlhšie ako do 1. 4. 2015 budú nové podmienky účinné až k poslednému dňu predplateného obdobia. Aj naďalej platí, že SP je už zahrnutý v cene všetkých platených balíčkov z ponuky Skylink, pre ich predplatiteľov sa teda nič nemení," píše spoločnosť.