Proti bývaniu s Voštinárom na JOJ nasadí Markíza Šarkana

Proti bývaniu s Voštinárom na JOJ nasadí Markíza Šarkana Foto: Markíza

Relácia o bývaní má už na JOJ tradíciu. Markíza pripravila proti  Novému bývaniu na JOJ vlastný konkurenčný formát.

 


Nová relácia sa volá Domov na kľúč a premiéru bude mať 15. marca. Nová relácia nahradí Reflex špeciál, ktorý sa v nedeľnom podvečernom čase na obrazovke Markízy dlho neohrial. Televízia ho presúva na piatok.
„Hľadáte kľúč k vysnívanému bývaniu a chýbajú vám financie alebo čas? Nechajte to na našich odborníkov! V rekordne krátkom čase zrekonštruujú vaše obydlie tak, aby ste sa v ňom cítili skutočne ako doma. Prerobia vám izbu v paneláku, ale pokojne aj časť rodinného domu tak, aby bol čo najmenej zaťažený váš rodinný rozpočet," takto avizuje nový formát Markíza.

 

Moderátorom relácie bude moderátor Peter Novák, alias Šarkan.

Dom na kľúč pôjde len 10 minút pred štartom podobnej relácie na JOJ – Nové bývanie. „Spolu s realitnými maklérmi a moderátorom Vladom Voštinárom ponúkame účastníkom aktérom novej life-stylovej relácie tri možnosti v rámci ich finančnej situácie. Záujemcovia si postupne prehliadnu vytipované byty či domy, zhodnotia všetky klady a zápory, následne si vyberú tú možnosť, ktorá im najviac vyhovuje. Nové bývanie budeme hľadať všetkým sociálnym vrstvám, pretože každé hľadanie novej adresy prináša zaujímavé situácie, ktoré stojí za to vidieť," píše JOJ, ktorá chystá aj ďalšiu podobnú reláciu Nová záhrada.