Prečo Panelák definitívne končí?

Prečo Panelák definitívne končí? Foto: JOJ

Televízia JOJ ohlásila, že Panelák končí.

 

 

Aktuálna 15. séria Paneláku je posledná. Televízia oznámila, že s jeho vysielaním po siedmich rokoch končí.

Seriál sa bude vysielať do leta, na jeseň s ním už televízia neráta. „Našim divákom však chceme ponúknuť aj ďalšie seriály, na ktorých už pracujú rôzne tímy autorov, medzi nimi aj Andy Kraus. Panelák končí v čase, keď je na výslní a televízia JOJ nevylučuje, že sa o pár sezón vráti na televízne obrazovky. Hercov z Paneláku postupne oslovujeme na účinkovanie v nových formátoch TV JOJ," povedala marketingová riaditeľka JOJ Group, Ivana Semjanová.

„Nebolo to ľahké rozhodnutie a zvažovali sme všetky pre a proti. Ale ak sa chceme naplno venovať novým projektom, tak to bolo nevyhnutné. Panelák splnil svoju úlohu, dal šancu na rozbeh mnohým skvelým hercom. Teraz je čas pripraviť niečo nové a verím, že rovnako úspešné," cituje televízia scenáristu Paneláka Andyho Krausa.

Túto sezónu JOJ prišla s ďalším denným seriálom Divoké kone od tvorcov Búrlivého vína na Markíze. Práve Divoké kone odsunuli na neskoršiu dobu v programovej truktúre Panelák. Zatiaľ nie je isté, či Divoké kone budú na jeseň pokračovať.