JOJ chce mať nový filmový kanál

JOJ chce mať nový filmový kanál Foto: JOJ

Skupina JOJ chce mať ďalší kanál. Ponúka už prišla operátorom – nielen na Slovensku, ale aj u susedov v Českej republike. Podľa záujmu sa rozhodne či ho spustí.

 


Nový kanál by mal byať zameraný na filmy a má sa volať JOJ Cinema. „Stanica by mala byť konkurenciou ku kanálom, ako je Universal Channel, AMC, Film + alebo FilmBox. Medzi hlavné ťaháky má patriť okrem iného trilógie 96 hodín alebo oscarový film 12 rokov v reťaziach," píše český web digizone.cz.

 

 V promo materiáloch pre operátorov, ktoré má Digizone.cz k dispozícii, je JOJ Cinema prezentovaná ako nový filmový kanál s bohatým obsahom pre všetkých fanúšikov kinematografie. Filmy nebudú prerušované reklamou, operátorom (v ČR) má byť tento program dostupný za cenu 7.50 Kč*/mesiac ako v štandardnom, tak i vysokom rozlíšení (HDTV).

Má vysielať 24 hodín denne. JOJ Cinema má naplánované uvedenie titulov ako Pád Londýna (2015), Non-stop (2014), Mafiáni (2013).

Skupina Joj Media House prevádzkuje Joj, Plus, Wau, Senzi TV a platený RiK TV.

Prinášame stanovisko JOJ Group

"JOJ Group v súčasnosti zisťuje záujem operátorov o filmový kanál. V prípade pozitívnej reakcie a dopytu budeme projekt JOJ CINEMA realizovať. V súčasnosti však zatiaľ nedisponujeme licenciou na túto stanicu. V prípade získania licencie budeme mať rok na sprevádzkovanie kanálu. Dnešné tzv. "vysielanie" považujeme za testovanie jedného zo záujemcov o stanicu, nešlo o aktivitu JOJ Group," povedala pre Omédiách.com Miroslava Klempová z TV JOJ Group. 


* oprava: nie 7,50 eur ale Kč.