Na Slovensko chce prísť nová Mňam TV

Na Slovensko chce prísť nová Mňam TV Foto: Mňam TV

Televízia vysiela nielen o jedle. Hviezdou bude Leoš Mareš a jeho late night show.

Televízna stanica Mňam TV, ktorá v Česku vysiela od začiatku roka, príde aj na Slovensku. Má sa tak stať v priebehu niekoľkých mesiacov, povedal pre český web Mediaguru generálny riaditeľ spoločnosti CE Media Pál Milkovics.
Mňam TV vysiela v Česku, no sídli v Londýne. Doposiaľ to bola skôr gastronomická televízia, od jesene sa chce špecializovať aj na lifestyl a filmy.

TV rozšíri program aj o relácie zamerané na životný štýl a zábavu. Divákov chce nalákať okrem iného na late night show s Leošom Marešom, ktorú bude vysielať od septembra denne od 22:00, pribudne aj relácia Ivy Pazderkovej Týždeň s Ivou.

"Za veľmi krátku dobu nášho pôsobenia na českom trhu sme dokázali osloviť 1,4 milióna divákov, čo je väčší úspech, než sme dúfali," povedal generálny riaditeľ Milkovics. "Teraz je správny čas urobiť krok nad rámec gastronómie a ponúknuť novinky, od ktorých si sľubujeme veľkú divácku odozvu," dodal.

Ďalšou novinkou je dopoludňajšie živé vysielanie Život je fajn. V hlavnom vysielacom čase pribudne celovečerný film.

Z obrazovky nemá zmiznúť ani tradičné varenie. "Gastronómiu v programovom schéme samozrejme ponecháme aj naďalej," uviedol Milkovics. Stanica počíta s novými sériami Jamie Olivera, Gordona Ramsaya aj s českým kuchárom Jaroslavom Židekom.

Prevádzkovateľom kanálu je spoločnosť CE MEDIA, ktorú založil britský investor, ktorý má s podobným projektom skúsenosti v škandinávskych krajinách.