JOJ náhle vyhodila z programu viacero relácií a pridala nové

JOJ náhle vyhodila z programu viacero relácií a pridala nové Foto: JOJ

Televízia JOJ urobila výrazný škrt do svojej letnej vysielacej štruktúry. Viacero naplánovaných programov zrušila a vymenila ich za iné.

 

 

JOJ vyhodila z programu reality šou Nahí v raji. Tú mala naplánovanú vysielať už minulý rok. No nakoniec po zásahu generálneho riaditeľa Marcela Gregu ju preložila na program Plus, relácia totiž nebola dostatočne rodinná. To isté urobila aj teraz, keď reláciu preložila na Plusku.

Reláciu mala vysielať JOJ v pondelok o 22:00. Namiesto nej vysiela JOJ desiatu sériu amerického seriálu Kosti Z programu vypadla aj repríza kriminálky CSI Las Vegas.

V nedeľu popoludní pribudla v programe novú vlastnú reláciu Husté leto.

Z programy vypadla aj Súdna sieň, ktorú vysielala JOJ utorok až piatok podvečer. Ostáva len v pondelok. V utorok až piatok ju nahradí repríza reality šou Extrémne prípady. Namiesto reality šou Geissenovci v utorok večer bude JOJ vysielať film Kurier II a Taxi Brooklyn. Geissenovci sa presunuli na pondelok, stredu a štvrtok večer.

Do programu zaradila televízia aj šou Bučkovci - namiesto relácie Rodinné záležitosti v sobotu popoludní. Rodinné záležitosti sa posunuli na sobotu podvečer namiesto relácie 15 minútový kuchár a Novej záhrady, obe sa posunuli na neskorú nočnú hodinu zo soboty na nedeľu.