JOJ hľadá ľudí do novej zoznamky: Take me out

JOJ hľadá ľudí do novej zoznamky: Take me out

Televízia Joj bude mať novú zábavnú šou, kde chce hľadať partnerov všetkým tým, ktorým sa to nedarí.

 

 

Zoznamovať však nechce všetkých, zoznamka má obmedzenia: "Hľadáme slobodných mužov a slobodné ženy vo veku od 21 do 35 rokov, ktorí majú chuť konečne spoznať toho pravého partnera."

Zábavná šou Take me out chystá JOJ na základe licencie od spoločnosti Fremantlemedia a na obrazovku by sa mala dostať už v novej televíznej sezóne, ktorá začína v januári.

Televízia avizuje, že v novej zábavnej šou pôjde o nezáväzné zoznámenie bez okamžitej záruky na lásku na celý život. „Nepotrebujete rýchle sľuby a ste otvorení novým možnostiam? Chceli by ste spoznať niekoho zaujímavého? Práve pre vás je naša nová zoznamovacia šou, v ktorej pôjde nielen o vzťahy, ale hlavne o zábavu a flirt," píše televízia. 

Pôjde o štúdiovú šou, kde budú adpeti na zoznámenie medzi sebou súťažiť. Súťažiacich bude JOJ vyberať cez víkend na castingu.

V prihlasovacom formulári televíziu okrem základných charakteristík zaujíma napríklad: Koľko trval váš najdlhší vzťah? Je niekto z vašej rodiny slobodný? alebo Máte nejaký neobyčajný zlozvyk?