Čo šňupali v Teleráne na Markíze?

Čo šňupali v Teleráne na Markíze? Reprofoto Markíza

Poznáte to možno z filmov, kde ukazujú ako sa "šňupe koks či kokaín". Prášok si na stole dôkladne rozdelia do tenkých línií, upchajú si jednu dierku nosa a potom s trubičkou vdýchnu.

 


Kto pozeral v utorok ráno Teleráno, miestny kuchár prvú časť divákom predviedol. Líniu si pravdepodobne z múky alebo soli urobil bankomatovou kartou vedľa mal položenú rolku bankovky. Samozrejme si nepotiahol len sa usmial do kamery, ktorá to snímala. Záber na "vtipného kuchára" mal len pár sekúnd,  napriek tomu vyvolalo pozornosť divákov a záber koluje na sociálnych sieťach. Kompetentných v televízii tento vtip kuchára nepobavil.

 

Televízia nie je internet ani zábavná skupina na Facebooku, nad jej vysielaním dohliada prísne oko Rady pre vysielanie a retransmisiu, propagácia či navádzanie na konzumáciu drog je porušením zákona. Takéto žarty môžu vyjsť televíziu draho.

„Považujeme to za absolútne nevhodný „vtip", ktorý nemá v takejto relácii čo robiť. V rámci televízie z toho vyvodíme dôsledky," reagovala v stanovisku pre Omédiách.com hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová.