Markíza začína s Dobre vedieť! Prinášame podrobnosti

Markíza začína s Dobre vedieť! Prinášame podrobnosti Foto: Markíza

Televízia Markíza chystá novú zábavnú šou.

 

 

Jej moderátorom bude Rastislav Sokol, ktorého hlas poznajú diváci z dabingu filmov či reklám. Prepožičal svoj hlas napríklad Shrekovi, daboval aj Keana Reevesa či Brada Pitta. V súťaži sa objavia aj herci Robo Jakab a Juraj Kemka, ako kapitáni súťažných tímov.

Dobre vedieť! je zábavno-súťažná šou, v ktorej stoja oproti dva seba dva tímy. Každý kapitán si do epizód pozve jedného hosťa, s ktorým odpovedá na otázky z rôznych oblastí: zvierací svet, krajiny, pokusy a iné. Nejde však o typické vedomostné otázky, skôr zaujímavosti a pikošky, pri ktorých musia hráči dedukovať, argumentovať a často aj tipovať.

Každá správna odpoveď znamená 300 eur, pričom kľúčová je posledná otázka. Skôr, ako budú poznať jej znenie, musia vsadiť istý obnos peňazí. Koľko vsadil súper, netušia.

Do tuhého ide najmä v závere relácie. Súperiace dvojice musia zodpovedať spoločnú otázku, pri ktorej vsádzajú sumu, ktorej výšku súperi nevedia. Víťazom sa stane tím s vyššou nahranou sumou.

"Každé vydanie relácie bude spestrené hosťami, ktorí budú spolu s kapitánmi hádať odpovede na otázky. Bonusom je, že diváci v štúdiu môžu v jednotlivých epizódach získať finančnú výhru," píše televízia. Nová relácia bue mať premiéru v utorok 17. mája večer po Masterchef, pôjde namiesto Farmy.