Print this page

Marketing JOJ Group má nového šéfa Foto: JOJ

Bývalý riaditeľ vlastnej tvorby TV JOJ Ivan Huljak šéfuje marketingu v TV JOJ. 

 

 

Od 12. februára je Ivan Huljak poverený riadením Úseku korporátnej a marketingovej komunikácie a analýz JOJ Group, informovala televízia v tlačovej správe.

V novembri minulého roka bola z pozície riaditeľky úseku marketingu, PR a analýz odvolaná Ivana Semjanová. Vedením úseku bola dočasne poverená programová manažérka JOJ Group Jana Hegedusová.

Funkciu vedúceho PR oddelenia a hovorcu od 12. februára zastáva doterajšia PR manažérka JOJ Group Lucia Kulihová.

Ivan Huljak pracuje v televízii JOJ od roku 2006. Pôsobil na pozíciách dramaturg, šéf dramaturg a riaditeľ vlastnej tvorby. Autorsky sa podieľal na projektoch – Mafstory, Profesionáli, Hoď svišťom, Cestovka, Aféry, Panelák, Súdna sieň, Nevinní a ďalšie. Bol kreatívnym producentom prvého ročníka šou Česko Slovensko má talent, ako producent spolupracoval aj na projektoch Farmár hľadá ženu 2, či Hotel Paradise. V minulosti bol riaditeľom vlastnej tvorby TV JOJ, na jeseň minulého roka sa stal šéfdramaturgom pre komediálne seriály a sitkomy a ich vývoj.

Lucia Kulihová pracovala ako PR manažérka v rokoch 2010 – 2012 v spoločnosti Eastfield venujúcej sa v tom čase gastronómii, vinárstvu a výtvarnému umeniu. Následne sa venovala produktovému PR v spoločnosti Kuulfarbik. Pre JOJ Group pracuje od decembra 2012.