Print this page

Nový riaditeľ JOJ: Chceme splniť záväzky voči klientom Foto: JOJ

Televízia JOJ dnes zverejnila prvý rozhovor s novým riaditeľom Marcelom Gregom.

 

 

Vo štvrtok sme požiadali nového riaditeľa JOJ o krátky rozhovor. Poslali sme mu základné otázky, riaditeľ nám zatiaľ neodpovedal. Televízia väčšinu odpovedí zverejnila na svojom webe. Chýbajú len odpovede na otázky, v ktorých sme sa pýtali, ako hodnotí svojho predchodcu, ako chce zvrátiť pokles sledovanosti JOJ, ku ktorému došlo za posledný rok, a či plánuje spoluprácu s ľuďmi z Markízy, ktorí sa dohodli na spolupráci s jeho predchodcom Františkom Borovským.

 

 

V JOJ GROUP ste zmenili pozíciu, z finančného riaditeľa ste sa stali generálnym. Aké budú vaše prvé kroky v novej funkcii?

Vo funkcii som prvý deň. Ďalšie dni budem venovať stretnutiam s kľúčovými ľuďmi – zamestnancami, externými spolupracovníkmi, obchodnými partnermi a na ich základe budem robiť ďalšie rozhodnutia.

Aké sú vaše plány na rok 2014?

Naše ciele sú ambiciózne. Pripravujeme spôsoby, ako ich naplniť.

Aké sú vaše priority?

Moje priority sú jasné! V prvom rade by sme chceli zvýšiť sledovanosť našich štyroch staníc a splniť záväzky voči klientom. Dôležité je aj to, aby zamestnanci skupiny JOJ vedeli, že sú pre zamestnávateľa dôležití a boli motivovaní a spokojní vo svojom pracovnom prostredí.

Môžu diváci očakávať nejaké zmeny v programe?

Samozrejme, pripravujeme programovú štruktúru na jeseň. Jarná štruktúra je pripravená, onedlho štartujeme marcové novinky.

Je tu možnosť, že jedným z vašich krokov bude zrušenie televízie WAU alebo Senzi?

My stanice rozhodne rušiť nebudeme, práve naopak, chceme ich podporiť. PLUSka dosahuje čísla kvalitnej trojky na trhu, programovo plánujeme posilniť televíziu WAU zameranú najmä na ženskú cieľovú skupinu.

Odporúčame aj: JOJ má nového šéfa. Borovský skončil

 

Ako ste vnímali rok 2013 v televízii zo svojej pôvodnej pozície?

Z môjho pohľadu to bol turbulentný a náročný rok. Toto obdobie však nebolo ľahké v celej mediálnej sfére a pre žiaden subjekt.

Posledné mesiace sa udialo v televízii viacero personálnych zmien. Budete v nich pokračovať po vašom nástupe?

Výrazné personálne zmeny neočakávam.

Zdroj: JOJ

Sú to prvé vyjadrenia nového riaditeľa. Pokúsime sa v krátkom období získať podrobnejší vlastný rozhovor.