Print this page

Po odchode Borovského padajú v JOJ ďalšie hlavy Foto: JOJ

Len pár dní potom, ako v JOJ Group skončil šéf František Borovský, vo vedení končia aj traja ďalší ľudia. Aktualizácia o vyjadrenie JOJ.

 

Reakcia JOJ: Vedenie JOJ Group sa dňa 24. februára 2014 po vzájomnej dohode rozhodlo ukončiť spoluprácu s niektorými členmi top manažmentu. Personálne zmeny sa týkajú zástupkyne generálneho riaditeľa pre development programov JOJ Group Jany Hegedüsovej, ktorá v televízii do januára 2014 pracovala ako manažér programového úseku, ďalej Ivana Huljaka, riaditeľa marketingovej a korporátnej komunikácie a analýz a šéfa Úseku nových médií JOJ Group Vladimíra Mužika.
„Kolegom ďakujem za to, čo pre televíziu počas svojho pôsobenia urobili. Každému z nich želám úspech v ďalšej profesionálnej kariére," povedal generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Dôvody televízia nekonkretizovala.

Pôvodný článok:


V JOJ končí Ivan Huljak bývalý riaditeľ vlastnej tvorby TV JOJ Ivan Huljak šéfuje marketingu v TV JOJ. Končí aj programová manažérka JOJ Group Jana Hegedüsová, informáciu o ich odchode pre Omédiách.com JOJ potvrdila samotná televízia. Dôvody zatiaľ nekonkretizovala. Podľa informácií Omédiách.com istú budúcnosť v JOJ už nemá ani bývalý šéfredaktor Nového Času a spravodajstva Novy Vladimír Mužik, ktorý prišiel do JOJ len v minulom roku na pozíciu šéfa internetových aktivít  JOJ.  O odchodoch v JOJ píšu aj topky.sk.

 Je pravdepodobné, že personálne zmeny týmto nekončia.

Odporúčame aj: Borovský skončil. JOJ má nového šéfa

Ivan Huljak pracoval v televízii JOJ od roku 2006. Pôsobil na pozíciách dramaturg, šéf dramaturg a riaditeľ vlastnej tvorby. Autorsky sa podieľal na projektoch – Mafstory, Profesionáli, Hoď svišťom, Cestovka, Aféry, Panelák, Súdna sieň, Nevinní a ďalšie. Bol kreatívnym producentom prvého ročníka šou Česko Slovensko má talent, ako producent spolupracoval aj na projektoch Farmár hľadá ženu 2, či Hotel Paradise. V minulosti bol riaditeľom vlastnej tvorby TV JOJ, na jeseň minulého roka sa stal šéfdramaturgom pre komediálne seriály a sitkomy a ich vývoj. V poslednom období šéfoval marketingu JOJ.

Jana Hegedüsová 1.júla minulého roku nastúpila na pozíciu manažérky programového úseku Jana Hegedüsová, bola zároveň poverená riadením programového úseku.