Print this page

Vo vedení Spoločnosti 7 Plus sú zmeny Foto: Archív M.H.S.

Mirjana Hron Sikimič, ktor bola doposiaľ generálnou riaditeľkou vydavateľstva, je novou výkonnou riaditeľkou. Na čele spoločnosti bude dočasne Jozef Dukes, konateľ vydavateľstva.

 

 

Po dohode s konateľmi Spoločnosti 7 Plus prevzala Mirjana Hron Sikimič funkciu výkonnej riaditeľky celej mediálnej skupiny. Zmenu oznámili spoločníci vydavateľstva Jozef Dukes a Štefan Šimák v tlačovej správe.

M. Hron Sikimič ostáva súčasťou užšieho vedenia spoločnosti.

„V súčasnosti média prechádzajú veľmi neľahkým a komplikovaným obdobím, v ktorom je veľmi dôležité rýchlo reagovať na turbulentný vývoj trhu. Preto sme sa rozhodli rozdeliť si kompetencie a nastaviť tak efektívnejší model riadenia spoločnosti, zameraný predovšetkým na nové strategické projekty a obchodné príležitosti," vysvetľuje zmeny Dukes.

M. Hron Sikimič sa na pozícii výkonnej riaditeľky bude zaoberať stratégiou, synergiami a novými obchodnými príležitosťami za celú mediálnu skupinu.
„Práve toto považujeme za najdôležitejší segment, ktorý je potrebné v tomto období správne podchytiť a nasmerovať. Nepoznám na tomto trhu nikoho, kto by túto úlohu zastával lepšie ako Mirjana Hron Sikimič," povedal Dukes.