Print this page

Niekdajší Hovorca roka zamieril do SPP distribúcia Archív: MV

Dlhoročný hovorca Ozbrojených síl SR a ministerstva obrany Milan Vanga opustil armádu.

 

 

Milan Vanga je od 1. augusta manažérom pre komunikáciu a hovorcom spoločnosti SPP distribúcia a.s., v ktorej vlastní 51 percent štát a 49 percent spoločnosť EPH, informáciu pre Omédiách.com potvrdil Vanga.

Milan Vanga bol od roku 2004 až donedávna hovorcom Ozbrojených síl SR a poradca vedenia ministerstva obrany a velenia Ozbrojených síl SR v oblasti komunikácie s médiami. S prestávkou v roku 2011, keď bol zástupcom veliteľa slovenského kontingentu v operácii NATO ISAF, v Kandahare v Afganistane.

V roku 2010 aj v roku 2012 získal ocenenie Hovorca roka v kategórii štátna správa. Zároveň v roku 2012 sa stal TOP Hovorca roka.

Vanga je vzdelaním vojak. Začínal na vojenskom gymnáziu, pokračoval na dôstojníckej škole, Vojenskej akadémii v Liptovskom Mikuláši, pričom má aj špeciálne vzdelanie pre vojenských hovorcov, ktoré absolvoval v Marylande v USA.

Nový kontakt na Milana Vangu pre médiá: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.