Print this page

Vydavateľstvo Nového Času má nového IT šéfa Foto: Ringier A.S.

Od dnešného dňa (26. februára) prevzal vedenie IT oddelenia vo vydavateľstve Ringier Axel Springer Maroš Mullner, súčasný IT riaditeľ z Azet.sk.

Mullner nahradí vo funkcii doterajšieho šéfa IT Borisa Adamca. „Zo svojej pozície zodpovedá Maroš Mullner za riadenie IT aktivít pre Ringier Axel Springer Slovakia, ako aj spoločnosť Azet.sk, zabezpečenie spoľahlivej prevádzky IT, serverov, celého newsroomu s ohľadom na spoločnú stratégiu firiem," píše vydavateľstvo v tlačovej správe.

Minulý týždeň bola podobne zlúčená pozícia riaditeľa marketingu, keď sa riaditeľka marketingu Ringier Axel Springer Nikoleta Šlachtová stala zároveň šéfkou marketingu Azet.sk po odchode Jindřicha Staněka do mediálneho holdingu Penty.

Maroš Mullner pracoval v minulosti v spoločnosti Kia Motors Slovakia na pozícii správcu sieťovej infraštruktúry pre užívateľskú aj výrobnú časť a správu podporných systémov. Do Azet.sk prišiel v roku 2007, postupne v nej vystriedal viacero pozícií v oblasti IT, v súčasnosti je technickým riaditeľom.

„Menovanie Maroša Mullnera do funkcie riaditeľa IT oddelenia pre Ringier Axel Springer je pokračovaním v stratégii rozvoja a podpory spoločného odhodlania pretvoriť spoločnosť Ringier Axel Springer na lídra v oblasti digitálneho publikovania na slovenskom trhu," povedal Milan Dubec, generálny riaditeľ vydavateľstva.