Print this page

Slovenská sporiteľňa má novú hovorkyňu Foto: Slovenská sporiteľňa

Slovenská sporiteľňa má od začiatku marca novú hovorkyňu, ktorá preberá pozíciu po Štefanovi Frimmerovi.

 

 

Novou hovorkyňou sa stala Marta Cesnaková, ktorá doteraz v banke pracovala ako PR špecialistka zodpovedná za externú komunikáciu, informuje banka v tlačovej správe.

Marta Cesnaková preberá pozíciu po Štefanovi Frimmerovi, ktorý sa 1. januára stal riaditeľom odboru komunikácie a sponzoringu Slovenskej sporiteľne. Je zodpovedný za riadenie komunikačných aktivít banky, sponzoring, CSR aktivity a eventy pre klientov.

Marta Cesnaková je absolventkou Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave, odboru marketingová komunikácia.

Do Slovenskej sporiteľne prišla v roku 2010 a uplynulých päť rokov sa venovala externej komunikácii. Predtým pracovala v Národnej banke Slovenska a na Ministerstve financií SR, kde bola členkou tímu zodpovedného za komunikačnú kampaň zavedenia eura na Slovensku. Tiež absolvovala päťmesačnú stáž v Európskej komisii v Bruseli.

 

Kontakt na hovorkyňu:

tel. 02/48 62 43 60, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.; Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.