Print this page

Ringier má už za odídencov, ktorí šli k Pente, náhradu Foto: Ringier A.S.

Vydavateľstvo Nového Času má nových ľudí v manažmente.

 

 

Manažment vydavateľstva Ringier Axel Springer Slovakia posilnia od 1. apríla tohto roka Martin Stanecký a Beáta Jekkelová, ktorá prichádza konkurenčnej Spoločnosti 7 Plus.
Do News and Media Holdingu, ktorý riadi médiá v portfóliu Penty, nedávno z vedenia Ringieru odišiel vedúci výroby vydavateľstva Igor Marton a vedúci distribúcie Igor Račický.

Martin Stanecký nastúpil do vydavateľstva Ringier Axel Springer Slovakia v roku 2008 na pozíciu vedúceho tímu inzertných grafikov. Viedol obchodné aj komunikačné aktivity s klientmi a dodávateľmi polygrafických služieb. Predtým pracoval pre reklamnú agentúru a vydavateľa časopisu Generation Y, Initia.

Beáta Jekkelová pôsobí v distribučných a výrobných procesoch pre médiá už viac ako 16 rokov. Posledných 9 rokov manažovala distribúciu v Spoločnosti 7 Plus. Predrým pracovala na oddelení distribúcie práve pre vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia. Svoju kariéru začínala ešte v spoločnosti Nový Čas vydavateľstvo časopisov a novín ako manažér distribúcie.

Nedávno bola vo vydavateľstve vymenovaná aj nová riaditeľka marketingu a riaditeľ IT.